Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαβαλάς – Τρύφωνας κόντρα: Ο επιχειρηματίας μίλησε στην Τατιάνα για τη σχέση του με τον κομμωτή (vid)
LIFESTYLE

Γαβαλάς – Τρύφωνας κόντρα: Ο επιχειρηματίας μίλησε στην Τατιάνα για τη σχέση του με τον κομμωτή (vid)

Γαβαλάς Τρύφωνας - κόντρα: Ο γνωστός άνθρωπος της μόδας έριξε «λάδι στη φωτιά» για τον πρώην... φίλο του.

Γαβαλάς Τρύφωνας – κόντρα: Στην εκπομπή «Μαζί σου» ήταν καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδίου και του Τρύφωνα Σαμαρά. Αφορμή ήταν η πολυσυζητημένη εμφάνιση του γνωστού κομμωτή στο λαμπερό σόου “Just The 2 Of Us”, την οποία είχε χαρακτηρίσει κακόγουστη. Τώρα επανέρχεται… δριμύτερος και ρίχνει «λάδι στη φωτιά» λέγοντας: «Είμαι tv persona. Εγώ δεν λέω κιτς έναν άνθρωπο ολοκληρωτικά. Αλλά αν δω ότι φοράει κάποιος κάτι που θεωρώ ότι είναι κιτς θα το πω. Ίσως επειδή είναι εύπλαστος, μπορεί να του είπαν να ντυθεί έτσι και να το έκανε.Ήταν κιτς, δεν το παίρνω πίσω. Επειδή είπε ότι με στήριξε, μπορεί να δει κόσμος και να κρίνει πώς ήταν ο καθένας. Η μνεία μου ήταν στον Στέφανο Βασιλάκη επειδή είχαμε κάνει μαζί το χτένισμα. Όχι ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Δεν παίρνω πίσω κανένα λόγο μου, το θεωρώ υπερ-κιτς. Δεν θέλω να νομίζει ο Τρύφωνας ότι ασχολούμαι…» .

Επίσης, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, αναφέροντας: «Και στο “My Style Rocks” που είμαι και όταν ήμουν στον Αnt1, τα λεφτά μου το κράτος μου τα πήρε. Πιο φιλανθρωπικό από εμένα δεν έχει κάνει κανείς. Από ότι συμβόλαιο έχω υπογράψει, τα λεφτά μου τα παίρνει όλα το κράτος. Επειδή οι ξένοι παρήγαγαν πολλά χρήματα μαζί μου, είναι πάντα δίπλα μου. Με στηρίζουν ακόμα και εκδικητικά προς το κράτος μας με έχουν βασιλιά. Με περιμένουν σκάφη, χρήματα, να πάρω ό,τι θέλω…» .

Πώς ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ Γαβαλά – Σαμαρά στο “Just The 2 Of Us”

Ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του λαμπερού σόου “Just The 2 Of Us” έγινε η αφορμή για να αρχίσουν να πέφτουν τα «βέλη» μεταξύ του Λάκη Γαβαλά και του Τρύφωνα Σαμαρά. Αιτία ήταν τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας σχετικά με την εμφάνισή του δημοφιλούς κομμωτή. Συγκεκριμένα ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε πως ο επίσης κομμωτής, Στέφανος Βασιλάκης που επιμελήθηκε τα μαλλιά στην εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά, αντέγραψε ένα παλιό κόνσεπτ του από το 2006 με την Κατερίνα Στικούδη σε επίδειξη των LAK. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε ότι τα μαλλιά αυτά τα έχουν κάνει πρώτα η Αντζελίνα Τζολί και ο Τζον Τραβόλτα.

«Αυτά τα μαλλιά τα έχει κάνει πρώτα η Αντζελίνα Τζολί και μη σε πάω και πιο παλιά, τα έχει κάνει και ο Τζον Τραβόλτα. Οπότε και ο κύριος Λάκης από κάπου κάνει τις αντιγραφές του. Μήπως ο κύριος Γαβαλάς τσατίστηκε επειδή δεν πρόλαβε να τα κάνει αυτός; Τον έχουμε δει με τόσα μαλλιά. Ήμαρτον! Ας μας δείξει το αληθινό του μαλλί. Δεν κοιτάει τα χάλια του; Εγώ αυτό θα πω, τίποτα άλλο. Συγγνώμη που το λέω αλλά ο καθένας να κοιτάξει την καμπούρα του», ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο Λάκης Γαβαλάς «κατηγόρησε» τον Τρύφωνα Σαμαρά για αντιγραφή και χαρακτήρισε «κιτς» την εμφάνισή του και τα υπόλοιπα οδήγησαν στο… έλα να δεις!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις