Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάντος – Τριβιζά: Ο Μεξικανός, η Ελληνοαμερικανίδα και η γκάφα με το σεξ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάντος – Τριβιζά: Ο Μεξικανός, η Ελληνοαμερικανίδα και η γκάφα με το σεξ

Σάντος - Τριβιζά: Ο άσος της LA Galaxy ήταν απρόσεκτος και δημοσίευσε... hot φωτογραφία.

Σάντος – Τριβιζά: Viral έγινε η «γκάφα» στην οποία υπέπεσε ο Τζόναταν ντος Σάντος των La Galaxy όταν ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια selfie με τον ίδιο ενώ έκανε σεξ με την Ελληνοαμερικανίδα influencer και μοντέλο Αμάντα Τριβιζά. Η Αμάντα Τριβιζά, με περισσότερους από 828.000 followers στο Instagram έγινε γνωστή εκτός των social media από την παρουσία της στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Φέλιξ Ορτίζ με τίτλο «I don’t want to love you». Πριν από δύο χρόνια η Τριβιζά εργαζόταν σε ένα μπαρ. Από τη στιγμή, όμως, που άρχισε να αναρτά φωτογραφίες με σέξι φωτογραφίες η «καριέρα» της στα social media απογειώθηκε.

Πολλοί, δε, την παρομοιάζουν με την Κάιλι Τζένερ λόγω της φυσιογνωμίας της. Το σκάνδαλο, πάντως, έκανε και ένα καλό στον Ντος Σάντος, ο οποίος αύξησε κατά 50.000 τους followers του στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα προκαλεί τα διεθνή Μέσα, καθώς το 2011 είχε τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό από την εθνική Μεξικού και με πρόστιμο, επειδή στην προετοιμασία για το Κόπα Αμέρικα είχε κάνει μαζί με συμπαίκτες του πάρτι με πολλά call girls.

https://twitter.com/PasadosDeVerde/status/1258621049794633728?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1258621049794633728&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1005224%2Ftzonatan-dos-sados-amada-triviza-o-mexikanos-kai-i-ellinoamerikanida-pou-trelanan-me-tin-gafa-sto-sex%2F

https://www.instagram.com/p/B_23NvVlJQZ/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

I love Wednesdays no butts about it

A post shared by AMANDA TRIVIZAS (@amandatrivizas) on

https://www.instagram.com/p/B9rwrzMFCjI/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις