Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Υπό εξέταση τα μεγάλα συμβόλαια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Υπό εξέταση τα μεγάλα συμβόλαια

Παναθηναϊκός: Το μειωμένο λόγω κορονοϊού μπάτζετ αναμένεται να επηρεάσει τον προγραμματισμό των «πράσινων» που έχουν μεγάλα συμβόλαια

Παναθηναϊκός: Ανάμεσα στις άλλες πτυχές της ζωής μας η πανδημία του κορονοϊού έπληξε καίρια και τον αθλητισμό. Και παρόλο που τα μέτρα έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν και να προσπαθούμε να επανέλθουμε σε μια κάποια κανονικότητα, η επόμενη μέρα σίγουρα δεν θα είναι η ίδια. Το μπάσκετ δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς ακόμα και τα πιο πλούσια κλαμπ έχουν πληγεί καίρια. Ανάμεσα σε αυτά και ο Παναθηναϊκός, στον οποίο δεν συζητείται αν, αλλά πόσο βαθιά θα φτάσει το «μαχαίρι» στα συμβόλαια ορισμένων παικτών. Στο επίκεντρο αυτών βρίσκονται οι δύο βασικοί περιφερειακοί του Παναθηναϊκού, τα δύο μεγαλύτερα συμβόλαια.

Αυτοί είναι ο  Νικ Καλάθης και ο Τζίμερ Φρεντέτ, που κοστίζουν περί τα 4.000.000 ευρώ (συν την εφορία) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για τον δεύτερο που δεν απέδωσε όσο περίμεναν στον Παναθηναϊκό, πάντα αναλογικά με το ποσό το οποίο δαπανήθηκε, το πιθανότερο σενάριο είναι να λάβει την άγουσα. Το θέμα, ωστόσο, το οποίο θ’ απασχολήσει είναι τι θα συμβεί με τον αρχηγό του «τριφυλλιού». Πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού κορμού της ομάδας, ξέρει τα αποδυτήρια καλύτερα από κάθε άλλον κι είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού από την στιγμή που ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποχώρησε από την δράση το 2016.

Παναθηναϊκός: Τα δύο ενδεχόμενα

Εν προκειμένω δύο είναι τα ενδεχόμενα που μπορούν να προκύψουν. Είτε το «τριφύλλι» να το επωμιστεί ως έχει, είτε θα γίνει συζήτηση επί του συμβολαίου. Και στο δεύτερο ενδεχόμενο είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι το «διαζύγιο», είτε η μείωση των αποδοχών του παίκτη. Όπως και να έχει, οποιοδήποτε σενάριο θα συζητηθεί εν καιρώ, αφού αυτή την ώρα όλα είναι «παγωμένα» στους πρωταθλητές και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η πρόθεσή τους για τον τρόπο που θα βαδίσουν.

Ο γενικότερος σχεδιασμός

Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός δεν πρόκειται να προχωρήσει περισσότερο, πριν γραφτεί ο επίλογος (θετικός ή αρνητικός) στις συγκεκριμένες δύο περιπτώσεις. Κι αυτό μοιάζει αρκετά ξεκάθαρο, προκειμένου ο επόμενος προπονητής (κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Γιώργος Βόβορας) να ξέρει πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει στην αγορά και πώς θα τα κατανείμει.

Δείτε ακόμη

Άρης: Επιστολή στον υπουργό Επικρατείας για το μνημόνιο συνεργασίας με τη FIFA
Στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ οι Φετφατζίφης και Σεμέδο
«Έδεσε» στο Λιμάνι ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις