Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καρανίκας – Σακελλαροπούλου: Τραγική επίθεση στην ΠτΔ για τη Marfin
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρανίκας – Σακελλαροπούλου: Τραγική επίθεση στην ΠτΔ για τη Marfin

Καρανίκας - Σακελλαροπούλου: Με αφορμή την παρουσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin.

Καρανίκας – Σακελλαροπούλου: Ο Νίκος Καρανίκας “ξαναχτύπησε” μέσω Facebook και επιτέθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή την παρουσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί πρωθυπουργίας Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, σε ανάρτησή του με τίτλο: “Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες”, γράφει πως “όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση. Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις”.

Όπως γράφει: “Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox”.

Διαβάστε ολόκληρη η ανάρτηση:

“Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες. Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση. Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις. Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox.

Τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία; Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά; Με τις δηλώσεις του Μωυσή Μητσοτάκη για την Ευρώπη αλλά και για κάθε ιστορικό θέμα, καταλαβαίνουμε ότι δίχως ιδιωτική εκπαίδευση, ακόμα θα ήταν μετεξεταστέος και αν δεν είχε μπαμπά πρωθυπουργό, θα ήταν το κουτσαβάκι της Μαρίκας στην Ρηγίλλης. Αυτά λένε οι δεξιοί που γνωρίζουν από οικογενειοκρατία και ΝΔ, αλλά ψηφίζουν για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι να πάει καλά η χώρα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις