Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σποτ Λούλης: Ο Τατσόπουλος γράφει για το βίντεο της Πολιτικής Προστασίας
ΕΛΛΑΔΑ

Σποτ Λούλης: Ο Τατσόπουλος γράφει για το βίντεο της Πολιτικής Προστασίας

Σποτ Λούλης: Σχολιάζει με το δικό του τρόπο το σπότ της ΓΓΠΠ στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Χρήστος Λούλης.

Σποτ Λούλης: Με μια ανάρτησή του στο facebook, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει με το δικό του τρόπο το σπότ της ΓΓΠΠ στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Χρήστος Λούλης και αποσύρθηκε μετά τις διαμαρτυρίες ότι ότι έχει σεξιστικό χαρακτήρα.

Ο ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ

Η πολιτική κορεκτίλα μας σπάει κόκαλα. Ωραία, το σποτ με τον Χρήστο Λούλη αναφέρεται σε μια “χαζογκόμενα”. Υπάρχουν τέτοια πλάσματα γύρω μας ή είναι αποκυήματα της σεξιστικής φαντασίας του σεναριογράφου; Αυτονόητη η απάντηση. Υπάρχουν και αντίστοιχοι “χαζογκόμενοι”; Αν υπάρχουν, λέει· όρεξη να έχετε και θα βαρεθείτε να τους μετράτε. Θα ήταν λοιπόν πιο ακριβοδίκαιο ένα σποτ με έναν “χαζογκόμενο” και μια “χαζογκόμενα” στην Ελλάδα του 2020;

Ασφαλώς και θα ήταν -μονάχα που κάτι μου λέει πως ούτε τότε θα μέναμε ικανοποιημένοι. Η μοναδική περίπτωση να μην γκρινιάξουμε, θα ήταν εάν βλέπαμε ένα ζευγάρι που, αφού έλυνε την Εικασία του Γκόλντμπαχ κι έκανε ένα μικρό διάλειμμα με το Θεώρημα του Φερμά, θα ξιφουλκούσε κατόπιν με όλη την καρτεσιανή επιχειρηματολογία και θα αποφάσιζε από κοινού να μην πάει στην πλατεία. Τυπικό ελληνικό ζευγάρι. Καλημέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις