Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ

Άρης: Επιστολή με την οποία καλούν την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει το ζήτημα των «κίτρινων» στο μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογραφεί με τη FIFA.

Άρης: Στον Άρη φέρουν βαρέως το γεγονός ότι στην ΠΑΕ έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών ενός έτους για τα χρέη της παλιάς εταιρείας. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να στείλουν σήμερα 11/5 επιστολή στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, με την οποία θα καλούν την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει το ζήτημα του Άρη στο μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογραφεί με την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Το επιχείρημα του Άρη εδράζεται στο γεγονός ότι οι όποιες οφειλές αφορούν την παλιά εταιρεία, ενώ βάσει του μνημονίου ζητούν τη δυνατότητα σταδιακής αποπληρωμής.

Πρόκειται εξάλλου για ένα ζήτημα, το οποίο μπορεί στην παρούσα φάση να απασχολεί μόνο την ΠΑΕ Άρης, σύντομα όμως θα βρεθεί στο κατώφλι κι άλλων αθλητικών ανώνυμων εταιρειών ,οι οποίες προχώρησαν στην εκκαθάριση των παλιών εταιρειών, στη βάση των προβλεπομένων από την ελληνική νομοθεσία.

Αισιοδοξία στον Άρη

Στον Άρη γενικώς επικρατεί αισιοδοξία για την ανατροπή της υπόθεσης στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης έχει τονίσει πως σε κάθε περίπτωση θα μπει σε διαδικασία διακανονισμών παρότι θεωρεί άδικο αυτό που συμβαίνει λόγω των οφειλών της παλιάς εταιρείας, που ουδεμία σχέση έχουν με τη δική του διαχείριση.

Δείτε ακόμη

Στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ οι Φετφατζίφης και Σεμέδο

Χρήστος Δώνης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Γκάλης, ένας ζωντανός θρύλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις