Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιορτή της μητέρας 2020: Μητσοτάκης και Φώφη, δύο πολύ τρυφερές αναρτήσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιορτή της μητέρας 2020: Μητσοτάκης και Φώφη, δύο πολύ τρυφερές αναρτήσεις

Γιορτή της μητέρας 2020: Φωτογραφία της μητέρας του πρωθυπουργού συνοδευόμενη από τρυφερό μήνυμα.

Γιορτή της μητέρας 2020: Ειδική αναφορά στη συγκεκριμένη ημέρα, με ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανεβάζοντας φωτογραφία της μητέρας του, της συγχωρεμένης Μαρίκας Μητσοτάκη έγραψε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μάνα είναι μόνο μια… και κάποιες μέρες μας λείπει περισσότερο…. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες!»

Μάλιστα, η επέτειος θανάτου της μητέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν πριν από λίγες ημέρες, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να ποστάρει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά

«Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, “πόσο μου λείπει” μου λέει. 56 χρόνια πριν σαν σήμερα παντρεύτηκαν ο Γιώργος και η Κάκια, οι γονείς μας. Μια σύμπτωση γεμάτη σημασία, 10.5.1964. Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που έμελλε να μην είναι πολύ μακρύ, αλλά ήταν όμορφο, έντονο, συναρπαστικό, με απροσδόκητη πορεία , δυνατά συναισθήματα και σίγουρα πολύ αγάπη. Στο κέντρο, στήριγμα, πηγή ζωής και αισιοδοξίας η μητέρα μας η Κάκια. Τώρα που μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά, χωρίς εκείνη, πόσες φορές έχω αναρωτηθεί είμαι τόσο καλή μητέρα όσο εκείνη; Τι θα έκανε, τι θα μου έλεγε; Νομίζω πως ξέρω, αγάπη χωρίς όρια. Να τη νιώθουν στο χάδι σου να τη βλέπουν στα μάτια σου, να την ακούν στα λόγια σου, στον τόνο της φωνής σου ακόμα κι αν πρέπει να είναι αυστηρός καμιά φορά. Να γραφτεί στην ψυχή τους και να τους συντροφεύει για πάντα στη δική τους ζωή. Να γίνει δύναμή τους.

Χρόνια πολλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις