Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Μπακοδήμου – ντεκολτέ: Νέα εμφάνιση “φωτιά” στο J2US
LIFESTYLE

Μαρία Μπακοδήμου – ντεκολτέ: Νέα εμφάνιση “φωτιά” στο J2US

Μαρία Μπακοδήμου - ντεκολτέ: Για ακόμη μία φορά η Μαρία Μπακοδήμου κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού.

Μαρία Μπακοδήμου – ντεκολτέ: Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού ήταν το J2US το βράδυ του Σαββάτου στη συχνότητα του Open. Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει επιστρέψει τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.

H Μαρία Μπακοδήμου ξεχώριζε μέσα στην κριτική επιτροπή, λόγω της σέξι ενδυματολογικής της επιλογής και του αποκαλυπτικού ντεκολτέ της. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό ρούχο με φουσκωτά μανίκια, που είναι στη μόδα φέτος, το οποίο αναδείκνυε το μπούστο της. Όπως ήταν λογικό, κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού που δεν μπορούσε να πάρα τα μάτια του από πάνω της, για άλλη μια φορά, αφού και στο προηγούμενο επεισόδιο είχε μαγνητίσει με το ντεκολτέ της, επιλέγοντας ένα πράσινο φόρεμα.

Μαρία Μπακοδήμου: Το πράσινο… φόρεμα που τράβηξε τα βλέμματα ξανά στο προηγούμενο live

Στην τελική δυάδα, σύμφωνα με τον συμψηφισμό της βαθμολογίας του κοινού και της κριτικής επιτροπής, η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης βρέθηκαν μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Χρύσπα.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις