Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μανωλίδου κόρη: Η πανέμορφη Θεοδώρα αποφοίτησε – Το συγκινητικό μήνυμα
LIFESTYLE

Μανωλίδου κόρη: Η πανέμορφη Θεοδώρα αποφοίτησε – Το συγκινητικό μήνυμα

Μανωλίδου κόρη: Σήμερα με αφορμή της ιδιαίτερη τελετή αποφοίτησης της κόρης της, η οποία έγινε διαδικτυακά λόγω κορονοϊού, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση.

Μανωλίδου κόρη: Η Ευγενία Μανωλίδου, εκτός από καλλιτέχνης είναι και μια πολύ υπερήφανη μαμά που αγαπά τα παιδιά της όσο τίποτα. Σήμερα με αφορμή της ιδιαίτερη τελετή αποφοίτησης της κόρης της, η οποία έγινε διαδικτυακά λόγω κορονοϊού, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μέρα της γέννησης της κόρης της και άλλη μια πιο πρόσφατη και έγραψε: «Νέα Υόρκη, 1998. Λίγες ώρες πριν είχε έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι μου. Είχαμε αποφασίσει να την ονομάσουμε Θεοδώρα, από τη γιαγιά της, και δεν έφερα αντίρρηση, γιατί όντως θεωρούσα πως ήταν ένα δώρο Θεού, αφού ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας 19 μήνες μετά το αγόρι μας, τον Αλέξανδρο. Όταν την είδα όμως, φωτεινή, λαμπερή τη μικρή μου θεά, αποφάσισα να της δώσω και ένα δεύτερο όνομα: Ολυμπία. Ένα ολόλαμπρο δώρο Θεού.

Αθήνα, 2020. Το κορίτσι αυτό, μέσα σε όλες τις περιπέτειες και τις αντιξοότητες που πέρασε, κατάφερε να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιό της, με Άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων (Hospitality Management). Η “τελετή αποφοιτήσεως” έγινε στο σπίτι μας σε διαδικτυακή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Απλά, οικογενειακά, όμορφα. Και ενώ όλα τα παιδιά σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους, περιμένουν να γιορτάσουν διαφορετικά, εγώ ξεχείλιζα από υπερηφάνεια, όπως ακριβώς θα ένιωθα και εάν ήμουν στην κανονική τελετή. Και είδα τα καπέλα να πετάγονται ψηλά, άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν από χαρά, νομίζω πως άκουσα και πυροτεχνήματα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους 2020. Καταφέρατε κάτι μοναδικό: Αυτήν την τελετή αποφοιτήσεως, να την θυμόμαστε όλοι, για πάντα!

Ολόλαμπρο δωράκι μου, Συγχαρητήρια!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της

Η Ευγενία Μανωλίδου παντρεύτηκε τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη το 1995, τον οποίο χώρισε το 2002. Στη συνέχεια συνέζησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο παντρεύτηκε στις 22 Ιουνίου του 2009. Έχει τέσσερα παιδιά, δύο με τον πρώτο της σύζυγο (Αλέξανδρος, 1996 και Θεοδώρα, 1997) και δύο με τον Άδωνι Γεωργιάδη (Περσεύς, 2005 και Αλκαίος, 2014).

Η Θεοδώρα που αγαπάει τη μουσική και την υποκριτική, συμμετείχε πριν χρόνια στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Παράλληλα Σύμπαντα» των dPans x Solmeister, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις