Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ριάνα εσώρουχα: Πιο σέξι από ποτέ, ποζάρει σαν “κουνελάκι”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ριάνα εσώρουχα: Πιο σέξι από ποτέ, ποζάρει σαν “κουνελάκι”

Ριάνα εσώρουχα: Με σέξι πόζες ψάχνει μοντέλα για τη νέα επίδειξη των εσωρούχων που σχεδιάζει.

Ριάνα εσώρουχα: Κουνελάκι του Playboy θυμίζει η Ριάνα στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια των εσωρούχων της σειράς Savage x Fenty Xtra VIP box. Η pop star και επιχειρηματίας ξέρει πώς να χειριστεί την εικόνα της και παράλληλα να διαφημίσει τα εσώρουχα που φέρουν την υπογραφή της. Με σέξι πόζες στα social media η Ριάνα επιχειρεί και κάτι ακόμα. Όπως γράφει, ψάχνει επίδοξα μοντέλα για να ποζάρουν με τις διάσημες σέξι δημιουργίες της. «Εσύ, ναι εσύ! Μπορείς να γίνεις η σταρ στην επίδειξη των νέων εσωρούχων που ετοιμάζεται» γράφει στα social media, ενώ εκθέτει τις χυμώδης καμπύλες της στο φακό.

Εκτός από τη λαμπρή περίφημη μουσική καριέρα της, η Ριάνα αναγνωρίζεται για το ανθρωπιστικό της έργο και για την επιχειρηματική της δράση. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, επιχειρηματίας έγραψε ιστορία όταν έγινε η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που συνεργάστηκε με τον όμιλο LVMH και η πρώτη γυναίκα που ίδρυσε οίκο μόδας μαζί με του.

Η Ριάνα δημιούργησε το brand καλλυντικών Fenty Beauty, τη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty και τη σειρά ενδυμάτων με τον LVMH, Moët Hennessy Louis Vuitton. Στον ανθρωπιστικό τομέα, υποστήριξε σταθερά προγράμματα ποιοτικής εκπαίδευσης και αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της, Clara Lionel Foundation, τον οποίο ίδρυσε το 2012. Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες μουσικούς των τελευταίων 20 χρόνων, έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει εννέα Grammy.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις