Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Άνιστον Ίνσταγκραμ: Η φωτο για τον κορονοϊό έγινε αμέσως viral
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον Ίνσταγκραμ: Η φωτο για τον κορονοϊό έγινε αμέσως viral

Τζένιφερ Άνιστον Ίνσταγκραμ: Η ανάρτησή της έχει ξεπεράσει τα 5,5 εκατομμύρια like.

Τζένιφερ Άνιστον Ίνσταγκραμ: Η Τζένιφερ Άνιστον ανυπομονεί ο εφιάλτης της πανδημίας του κορωνοϊού να λήξει επιτέλους και δε διστάζει να το δείξει με κάθε τρόπο! Η Τζένιφερ Ανιστον έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και «έριξε» το Instagram, δημοσιεύοντας στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια παπαρατσίστικη φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία κάνει μια άσεμνη χειρονομία. Συνοδεύοντας την κατάλληλη λεζάντα, η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός κατάφερε να γίνει για ακόμα μια φορά viral! Η πρωταγωνίστρια των Friends, στη φωτογραφία φορά ένα γκρι top και πορτοκαλί παντελόνι. Κάθεται σε τραπέζι ενός εστιατορίου και κρατά τα μαλλιά της σε αλογοουρά. Η 51χρονη Τζένιφερ Ανιστον δε μας εξηγεί ποιος την είχε εκνευρίσει τόσο πολύ τότε.

Η ανάρτησή της έχει ξεπεράσει τα 5,5 εκατομμύρια like, ενώ τα σχόλια από τους θαυμαστές της είναι αμέτρητα -ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει εκείνο της Όπρα (μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Oprah magazine), το οποίο αναφέρει «Μόνο σεβασμός για την Πρόεδρο Τζένιφερ Άνιστον»!

Μιλώντας σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό στον καλό της φίλο Τζίμι Κίμελ, ωστόσο, η Τζένιφερ Ανιστον είπε ότι δε δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και την αναγκαστική καραντίνα «Είμαι γεννημένη αγοραφοβική, αυτό είναι κάτι σαν όνειρο για μένα. Εντάξει, όχι όνειρο, προφανώς είναι εφιάλτης. Αλλά εγώ προσωπικά δεν δυσκολεύτηκα. Το πιο δύσκολο ήταν να παρακολουθώ τις ειδήσεις και να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει εκεί έξω».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις