Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρυσοχοΐδης Μαρφίν: Κακώς ανοίγει τον φάκελο, λέει ο Γρηγοριάδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης Μαρφίν: Κακώς ανοίγει τον φάκελο, λέει ο Γρηγοριάδης

Χρυσοχοΐδης Μαρφίν: Ο βουλευτής του MέΡΑ25 υποστηρίζει ότι το άνοιγμα του φακέλου με υπουργική εντολή πρόκειται για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Χρυσοχοΐδης Μαρφίν: Για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη κάνει λόγο ο Κλέων Γρηγοριάδης με αφορμή το άνοιγμα της υπόθεσης για την Marfin.  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 υποστήριξε ότι κακώς ο κ. Χρυσοχοϊδης ζήτησε να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση και κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.

«Αυτή τη στιγμή συζητείται η παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη, για παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Εδώ, είναι προφανές, ότι έχουμε ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, δεν έχουμε δικαστές, ανακριτές, δεν έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;» δήλωσε ο κ. Γρηγοριάδης. Σε επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ο υπουργός έχει δικαίωμα να ζητήσει να ανοίξει ο φάκελος αν, εν τω μεταξύ έχουν προκύψει νέα στοιχεία ο Κλέων Γρηγοριάδης τόνισε: «Είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, αν υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της Marfin, να τα φέρουν στη Βουλή, η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα, ότι είναι αθώοι οι δύο άνθρωποι που κατηγορήθηκαν».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τελετή μνήμης που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου έξω από το υποκατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου. Οι βουλευτές του κόμματος πραγματοποίησαν σήμερα πορεία για τα θύματα της Marfin.

Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση του κόμματος, «θα τιμήσουμε τα θύματα των μνημονίων ρίχνοντας ενοποιητική γέφυρα με συμβολική πορεία βουλευτών μας που θα ξεκινήσει από τη Marfin και θα καταλήξει στο δένδρο της Πλατείας Συντάγματος όπου έβαλε τέλος στη ζωή του ο φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας».

Δείτε ακόμη

Χρυσοχοίδης: “Η αστυνομία θα είναι κοντά στους πολίτες, θα ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία”

Επίθεση εκ των έσω στον Βούτση που… τόλμησε να χειροκροτήσει τον Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις