Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κρεμαστινός – θάνατος: Δεν πέθανε από κορονοϊό, λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρεμαστινός – θάνατος: Δεν πέθανε από κορονοϊό, λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Κρεμαστινός - θάνατος: Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής (08/05) ο πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, μετά από 1,5 μήνα στην εντατική.

Κρεμαστινός – θάνατος: Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 78 ετών ο Δημήτρης Κρεμαστινός, καθηγητής Ιατρικής και τέως υπουργός Υγείας. Ο γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου και πολύ καλός του φίλος νοσηλευόταν 1,5 μήνα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, ωστόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος ισχυρίστηκε, μιλώντας στην εκπομπή OPEN Ελλάδα ότι είχε νικήσει τον κορονοϊό, αλλά κατέληξε λόγω της παραμονής του για πολλές μέρες στην Εντατική.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής «έφυγε» νικημένος από ιό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Βόρειου τομέα Αθηνών, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για το χαμό του προέβη σε μία αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν κατέληξε από τον κορονοϊό, καθώς όπως τον είχε ενημερώσει η σύζυγός του, κυρία Τζένη Κρεμαστινού, ο πρώην βουλευτής είχε νικήσει τον κορονοϊό και την πνευμονία που προκάλεσε ο COVID-19, αλλά κατέληξε εξαιτίας ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήταν πολλές μέρες στην Εντατική και δυστυχώς κατέληξε, δεν το άντεξε, ήταν υγιής, σαν να ήταν 40 χρονών».

Δείτε το βίντεο του Open:

Δείτε ακόμη

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό

Marfin: Πρωτοβουλία Μητσοτάκη – Ανοίγει ο δρόμος για να αποζημιωθούν οι οικογένειες

Το σχέδιο 6 σημείων για τα σχολεία – Τι γίνεται αν υπάρξει κρούσμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις