Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Δεληβοριάς: “Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβέρνησης”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Δεληβοριάς: “Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβέρνησης”

Άδωνις - Δεληβοριάς: O υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι οι καλλιτέχνες ήταν από τους πρώτους που δικαιούνταν το επίδομα των 800 ευρώ.

Άδωνις – Δεληβοριάς: Τη μέγιστη προσοχή και την ατομική ευθύνη που θα πρέπει οι πολίτες να επιδείξουν απέναντι στον κορονοϊό για να μην υπάρξει πισωγύρισμα τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην χτεσινή πορεία των καλλιτεχνών την οποία χαρακτήρισε αποκαρδιωτική από την άποψη ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας. Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο Open μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι οι καλλιτέχνες ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στα 800 ευρώ και αναφέρεται εκτενώς επί του θέματος των δικαιωμάτων τους αλλά και στο θέμα που αφορά στο κατά πόσο θα στηρίξουν οι τράπεζες την οικονομία την επόμενη μέρα του κορoνοϊού.

Απευθυνόμενος στον Φοίβο Δεληβοριά ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στα όσα ανακοίνωσε για τους ανθρώπους του πολιτισμού η αρμόδια υπουργός Λίνα Μενδώνη, μέσα από το προφίλ του στο Facebook, του έδωσε μια συμβουλή λέγοντας ότι ήταν πιο συμπαθής και παρεμβατικός στην ελληνική κοινωνία όταν ήταν ήπιος, λογικός και συναινετικός “όπως τον είχαμε στο μυαλό μας κατά το παρελθόν…”. “Μετά από αυτό κατάλαβα πως ο κύριος Δεληβοριάς δεν εκπροσωπεί ούτε τα συμφέροντα των καλλιτεχνών ούτε τους καλλιτέχνες. Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως. Δικαίωμά του. Επαναλαμβάνω, μας αρέσει η Δημοκρατία για να μπορεί ο κ. Δεληβοριάς να εκφράζει το τυφλό του μίσος κατά της κυβερνήσεως, αλλά καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται. Δεν μιλάμε περί αγωνίας του καλλιτεχνικού κόσμου. Μιλάμε για τυφλό μίσος κατά της κυβέρνησης”, ανέφερε ο υπουργός.

Δείτε ακόμη

Φοίβος Δεληβοριάς: Είμαι απελπισμένος για μένα, για την οικογένειά μου, για όλους

Κραουνάκης: “Βγήκε η Υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις