Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Μαρτίνς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παραμείνει προπονητής των ερυθρολεύκων για τα επόμενο δύο χρόνια, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς «έδεσε» στον Πειραιά, με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό να έχουν ήδη γίνει γνωστές. Υπέγραψε για δύο χρόνια, με συνολικές απολαβές που δεν ξεπερνούν τα 2.000.000 στη διετία. Η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι 4.000.000 €, ενώ στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος, κυπέλλου, πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και… κατάκτηση, τόσο του Champions League όσο και του Europa League. Τέλος, σχεδόν 450.000 € θα πάρουν οι τρεις συνεργάτες του, οι οποίοι επίσης υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα στις 8 Απριλίου, στα γραφεία του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Εκεί βρέθηκαν μόνο ο προπονητής και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης. Χωρίς μάνατζερ, χωρίς μεταφραστές, χωρίς κανένα στέλεχος της ΠΑΕ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε τον Μαρτίνς για την επιθυμία του να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό. Και παράλληλα έκαναν μια ανθρώπινη, απολύτως φιλική και αληθινή συζήτηση, που έληξε με χειραψία συμφωνίας, μετά από πέντε λεπτά.

Ολυμπιακός: Το διαδικαστικό σκέλος

Το διαδικαστικό σκέλος (συμβόλαια, λεφτά, λεπτομέρειες) το ανέλαβε η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, με τον ατζέντη του Μαρτίνς, Σάντσο Φρέιτας. Οι όροι μπήκαν στο χαρτί χωρίς βιασύνη, καθώς η συμφωνία ήταν δεδομένη. Και κάπως έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Δείτε ακόμη

Χρήστος Δώνης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Αποκλειστικά πλάνα στον ΟΠΑΠ: Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού

Νίκος Γκάλης, ένας ζωντανός θρύλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις