Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Παγκράτι: Το βίντεο που ανέβασε ο πρωθυπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Παγκράτι: Το βίντεο που ανέβασε ο πρωθυπουργός

Μητσοτάκης Παγκράτι: Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στους πολίτες στη διάρκεια της πανδημίας.

Μητσοτάκης Παγκράτι: Την υπεύθυνη και σοβαρή στάση των πολιτών ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού εξήρε σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε σήμερα επιχειρήσεις στο Παγκράτι που επανήλθαν σε λειτουργία στην αρχή της εβδομάδας και καταστήματα που προετοιμάζονται για την έναρξη της λειτουργίας τους ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των καταστηματαρχών. Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στους πολίτες στη διάρκεια της πανδημίας ενώ σε συνομιλία του με υπαλλήλους στο φαρμακείο της γειτονιάς τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζεται σε αυτόν τον κλάδο και στις σωστές υποδείξεις που δίνουν στους πολίτες για τη σωστή τήρηση των κανόνων.

Λίγες ώρες αργότερα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πολίτες για το πώς προσαρμόζονται οι ίδιοι αλλά και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες. Η Ελλάδα έχει καλά αποτελέσματα στη διαχείριση της πανδημίας επειδή οι πολίτες έχουν δείξει υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ας συνεχίσουμε έτσι!».

Δείτε ακόμη

Άλλος Θεοδωράκης – Διαφορετικά μαλλιά, άφησε και μουστάκι

Αυτοψία Μητσοτάκη στο Παγκράτι – Αγκωνιές, χαμόγελα, αισιοδοξία

Έφτιαξαν την πλαζ της Γλυφάδας – Έτσι θα κάνουμε μπάνιο το καλοκαίρι (pics)
“Εμείς, είμαστε συνηθισμένοι…” – Ο Νικολόπουλος ανέβασε φωτο με τις… χειροπέδες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις