Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef τελικός 2020 – πότε θα γίνει: Η αλλαγή που φέρνει ο κορονοϊός
LIFESTYLE

MasterChef τελικός 2020 – πότε θα γίνει: Η αλλαγή που φέρνει ο κορονοϊός

MasterChef τελικός 2020 - πότε θα γίνει: Ο κορονοϊός επηρέασε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα που παρακολουθούμε.

MasterChef τελικός 2020 – πότε θα γίνει: Η καραντίνα τουλάχιστον τελείωσε και σιγά σιγά ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα σε εκπομπές και σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα από τα προγράμματα που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό είναι το MasterChef με το κοινό να περιμένει με αγωνία τον μεγάλο τελικό. Ήδη στο MasterChef έχουν γίνει κάποιες αλλαγές με τα επεισόδια να προβάλλονται πλέον δύο φορές την εβδομάδα και όχι τρεις, ώστε να κρατήσει χρονικά μέχρι τον Ιούνιο. Όπως ανέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, στο MasterChef αυτό που απομένει είναι μόνο το γύρισμα του τελικού, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή στα μέσα Ιουνίου. Η προβολή του θα γίνει στα τέλη του ίδιου μήνα.

Ωστόσο, οι φετινοί φιναλίστ είναι άτυχοι, αφού ο ημιτελικός δεν θα γίνει στο εξωτερικό όπως είθισται κάθε χρόνο. Αυτό ήταν κάτι που όλοι οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν πως και πως επειδή είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μεγάλους σεφ, να μαγειρέψουν στις κουζίνες γνωστών εστιατορίων στο εξωτερικό και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, μετά τους τόσους μήνες εγκλεισμού στο MasterChef. Φέτος όμως δεν θα γίνει τίποτα από αυτά λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Όσον αφορά την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έχει βρεθεί μια φόρμουλα για το πώς θα μπορούσε να γίνει το γύρισμα. Ωστόσο, αν δουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η ομάδα του ότι αλλοιώνεται πάρα πολύ το κόνσεπτ, δεν θα γίνουν γυρίσματα. Διαφορετικά, θα γίνουν 1-2 εκπομπές για να κλείσει η σεζόν. Τέλος, σχετικά με το Big Brother, την παρουσίαση του οποίου ανέλαβε ο Χάρης Βαρθακούρης, το καλό σενάριο είναι πλέον να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις