Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός Μεγάλη Βρετανία: Φιάσκο με ιατρικό εξοπλισμό από την Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Μεγάλη Βρετανία: Φιάσκο με ιατρικό εξοπλισμό από την Τουρκία

Κορονοϊός Μεγάλη Βρετανία: Εντελώς ακατάλληλες οι ιατρικές μπλούζες που προμηθεύτηκε η Μεγάλη Βρετανία από την Τουρκία εν μέσω πανδημίας. Ζητούν τα λεφτά τους πίσω.

Κορονοϊός Μεγάλη Βρετανία: Σε τεράστια φιάσκο εξελίχθηκε η πολυδιαφημισμένη αποστολή χιλιάδων ιατρικών στολών από την Τουρκία στη Μεγάλη Βρετανία όπως μεταδίδουν την Πέμπτη τα βρετανικά ΜΜΕ. Η εν λόγω αποστολή που έγινε τον περασμένο μήνα είχε προβληθεί πολύ, καθώς από κυβερνητικά στελέχη διατυμπανιζόταν ότι θα έδινε την απάντηση στις ελλείψεις ιατρικού εξοπλισμού στο βρετανικό ΕΣΥ εν μέσω πανδημίας.

Οι 400.000 στολές που στάλθηκαν από Τουρκία όμως κρίθηκαν παντελώς ακατάλληλες, δεν ικανοποιούν κανένα ποιοτικό στάνταρντ και κρατήθηκαν σε ειδική εγκατάσταση στο αεροδρόμιο Χίθροου. Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι οι περισσότεροι γιατροί του βρετανικού συστήματος υγείας πηγαίνουν στα νοσοκομεία με δικό τους εξοπλισμό που προέρχεται είτε από δικά τους έξοδα είτε από δωρεές ιδιωτών.

Κορονοϊός Μεγάλη Βρετανία: “Τα λεφτά μας πίσω”

Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσαν ότι τα χρήματα θα ζητηθούν πίσω χωρίς μέχρι τώρα να έχει διευκρινιστεί πώς ακριβώς θα γίνει αυτό. Η παραγγελία που έφτασε επίσης ήταν λειψή, καθώς έγινε γνωστό ότι στο αεροπλάνο φορτώθηκε μόλις το 1/10 των στολών που είχαν αρχικά παραγγελθεί.

Δείτε ακόμη

Μοντέλο του Dolce & Gabbana άφησε τις… πασαρέλες για να προσφέρει σε Μονάδα Φροντίδας

Μάσκες για τον κορονοϊό με τους ήρωες της Disney

Μυστηριώδης δολοφονία καθηγητή που μελετούσε τον Covid – Ήταν κοντά σε σπουδαία ευρήματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις