Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρούσμα Κρήτη: “Ξαναχτύπησε” ο κορονοϊός
ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσμα Κρήτη: “Ξαναχτύπησε” ο κορονοϊός

Κρούσμα Κρήτη: Μετά από μια μεγάλη περίοδο με απουσία κρουσμάτων στην Κρήτη, καταγράφηκε την Πέμπτη νέο περιστατικό και συνολικά ο 16ος ασθενής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο νησί.

Κρούσμα Κρήτη: Μπορεί να πέρασε ένας μήνας από το τελευταίο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα τελείωσαν.  Σήμερα, στο ΠΑΓΝΗ, όπως αναφέρει το cretalive, καταγράφηκε νέο κρούσμα θετικό στον κορoνοϊό, 16ο σε σειρά στο νησί. Πρόκειται για έναν άνδρα, 61 ετών.

Ο 61χρονος εκδήλωσε την Κυριακή τα πρώτα συμπτώματα , στη συνέχεια την Τρίτη ανέβασε πυρετό, την επόμενη μέρα ένιωσε δύσπνοια και απευθύνθηκε στα ΤΕΠ όπου ελήφθη δείγμα που βρέθηκε θετικό. Ο Ηρακλειώτης έχει εμπύρετη αναπνευστική λοίμωξη, δεν νοσηλεύεται και πιθανότατα παραμένει στο σπίτι του.Όπως δήλωσε ο 61χρονος φροντίζει τη μητέρα του η οποία όμως κατοικεί σε άλλο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε ταξιδέψει και δεν έχει εντοπιστεί η εστία μετάδοσης. Ο ΕΟΔΥ ήδη ξεκίνησε ιχνηλάτιση επαφών για να διαπιστωθεί με πρόσωπα ήρθε σε επαφή. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού, στην Κρήτη, είχε καταγραφεί στις 6 Απριλίου και αφορούσε σε 48χρονο ναυτικό στο Ρέθυμνο.

Δείτε ακόμη

Αυτοψία Μητσοτάκη στο Παγκράτι – Αγκωνιές, χαμόγελα, αισιοδοξία
Επίδομα 800 ευρώ: Ποιοι καλλιτέχνες θα το λάβουν
Η Καθημερινή ζητά συγγνώμη για τους «Εύζωνες με τα μίνι και καλσόν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις