Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης ποδήλατο: Στο Ζάππειο με τα κορίτσια του ο πρωθυπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης ποδήλατο: Στο Ζάππειο με τα κορίτσια του ο πρωθυπουργός

Για ποδηλατάδα στο Ζάππειο βγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενους από τις κόρες του Σοφία και Δάφνη, σε μια σύντομη ανάπαυλα από τα καθήκοντά του.

Μητσοτάκης ποδήλατο: Μια ανάπαυλα από το φορτωμένο πρόγραμμά του φαίνεται πως έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνδυάζοντας το… τερπνόν μετά του ωφελίμου.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γνωστός λάτρης της άθλησης αλλά πάνω από όλα αγαπάει να περνά χρόνο με τη οικογένειά του. Σύμφωνα με φωτορεπορτάζ του περιοδικού Hello!, πριν λίγες μέρες πήγε για ποδηλατάδα με τις δύο του κόρες, Σοφία και Δάφνη, στο Ζάππειο. Η μεγάλη του κόρη, Σοφία, τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό όπου σπουδάζει, όμως λόγω της πανδημίας βρέθηκε και πάλι στην Ελλάδα και την οικογένειά της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρέσκεται σε τέτοιες ποδηλατικές αποδράσεις, μικρές και μεγάλες, κάτι το οποίο έχει κάνει ο ίδιος γνωστό από τις φωτογραφίες που «ανεβάζει» κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Δεν πίνει, δεν καπνίζει κι ακολουθεί έναν ιδιαίτερα υγιεινό τρόπο ζωής.

Δείτε ακόμη

Η πολύ όμορφη φωτογραφία του Μητσοτάκη με την κόρη του

Η Μαρίκα, ο έρωτας με τη Μαρέβα και η υπόσχεση στη Δάφνη – Ο Μητσοτάκης, ως… Κυριάκος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις