Κόντρες παραλιακή: «Σκασμένοι» για κόντρες

ΕΛΛΑΔΑ

Κόντρες παραλιακή: «Σκασμένοι» για κόντρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Κόντρες παραλιακή: Η Τροχαία πραγματοποίησε ελέγχους, έκοψε κλήσεις, αφαίρεσε πινακίδες και φόρτωσε στους γερανούς τροχοφόρα.

06.05.2020 | 09:43

Κόντρες παραλιακή: Με το που ήρθησαν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας, οργανώθηκαν και ξεκίνησαν οι γνωστές κόντρες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου, στη Βάρκιζα! Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση-πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 4ης Μαΐου 2020, ειδική εξόρμηση, στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην Βάρκιζα. Το πληροφορήθηκε η Τροχαία και με μεγάλη δύναμη πραγματοποίησε επέμβαση με πάνω από τριακόσιους τροχονομικούς ελέγχους, οι οποίες κατέληξαν σε καταγραφή 163 παραβάσεων από τους συγκεντρωμένους.

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής, και τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α, πραγματοποίησαν συνολικά 386 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οι 163 ακόλουθες παραβάσεις:

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Κόντρες παραλιακή: Χωρίς δίπλωμα, επικίνδυνοι ελιγμοί, χωρίς πινακίδες και κράνη

Τριάντα μία για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 23 για στέρηση άδειας οδήγησης, 16 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 2 για επικίνδυνους ελιγμούς, 37 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 10 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο., 1 για ανασφάλιστα οχήματα, 35 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις COVID-19 .

Ξήλωσαν εξήντα ζεύγη πινακίδων

Επιπλέον αφαιρέθηκαν: Σαράντα πέντε άδειες ικανότητας οδήγησης, 61 άδειες κυκλοφορίας και 60 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 23 οχήματα.

Οι έλεγχοι για κόντρες θα συνεχιστούν

Οι έλεγχοι, θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Δείτε ακόμη

Απίστευτο τροχαίο: Ασυνείδητος οδηγός πήγαινε ανάποδα στη Λ. Αθηνών (vid)

Γώγος για το πάρτι στην Αγ. Παρασκευή: Φοβάμαι, κάποιοι νομίζουν ότι τελείωσε η επιδημία

«Κουράστηκα από την καθημερινή αναφορά των νεκρών», αναφέρει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας

Exit mobile version