Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Ξεκίνησε η μετά κορονοϊό εποχή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Ξεκίνησε η μετά κορονοϊό εποχή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε γκρουπ (8 ποδοσφαιριστές το καθένα), ώστε να είναι ασφαλείς.

06.05.2020 | 09:24

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Η… μετά κορονοϊό εποχή και στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε ήδη. Όλες οι ομάδες άρχισαν (μερικές ξεκινούν την άλλη εβδομάδα) την μίνι προετοιμασία τους, ώστε να είναι έτοιμες για τα πλέι οφ, που θα γίνουν στο τέλος του Μαΐου! Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε γκρουπ (8 ποδοσφαιριστές το καθένα), ώστε να είναι ασφαλείς. Κρατούν αποστάσεις και φορούν μάσκες! Οι προπονήσεις ξεκινούν στις οκτώμισι το πρωί και κρατάνε περίπου μιάμιση ώρα για κάθε γκρουπ.

Μάλιστα, όπως έλεγε ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι και με την δημιουργία ενός αυστηρού πρωτοκόλλου έχουν εξασφαλιστεί οι κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε να είναι προστατευμένοι οι παίκτες, οι προπονητές, το ιατρικό τιμ, οι υπάλληλοι, όλοι γενικά, από πιθανή μετάδοση του ιού.

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα»

«Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη σε μια δύσκολη περίοδο και όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που διαμορφώνει πια και τις μεταξύ μας σχέσεις…», τόνισε χαρακτηριστικά ο ιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν από την έναρξη της μίνι προετοιμασίας.

Με την έναρξη αυτής  της μίνι προετοιμασίας των ποδοσφαιρικών ομάδων ξεφεύγουμε επιτέλους από την καθημερινότητα του ύπουλου και φονιά κορονοϊού και επιτέλους ετοιμαζόμαστε να δούμε μπάλα, έστω και από την τηλεόραση, όσο ισχύει το «κεκλεισμένων των θυρών»!

Δείτε ακόμη

Η ΕΠΟ δήλωσε 6 έδρες για την Εθνική Ποδοσφαίρου

Η ΕΠΟ δήλωσε 6 έδρες για την Εθνική Ποδοσφαίρου

Αρνητικοί οι παίκτες στις προτάσεις του ΠΣΑΠ

Exit mobile version