Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Βερνίκου κορονοϊός: Καλεσμένη της Μελέτη, μίλησε για την περιπέτεια που βίωσαν οικογενειακώς
LIFESTYLE

Μαρίνα Βερνίκου κορονοϊός: Καλεσμένη της Μελέτη, μίλησε για την περιπέτεια που βίωσαν οικογενειακώς

Μαρίνα Βερνίκου κορονοϊός: Η ίδια, ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης και τα δύο από τα τρία της παιδιά νόσησαν με Covid-19.

Μαρίνα Βερνίκου κορονοϊός: Ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης ήταν ένα από τα πρώτα κρούσματα κορονοιού στην Ελλάδα και νόσησε κάποιες μέρες μετά από ένα επαγγελματικό του ταξίδι στο Λονδίνο. Ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά τώρα είναι καλά στην υγεία του κι αυτός κι όλη η οικογένειά του. Καλεσμένη, λοιπόν, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε για όλη την περιπέτεια που πέρασαν. Η γνωστή εφοπλίστρια μίλησε για το πως βίωσε η οικογένεια της την εμπειρία του κορονοϊού με τον σύζυγο και τα δύο από τα τρία της παιδιά να νοσούν με Covid-19.

«Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε o Μίλτος από ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε, την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς ως οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Μετά γυρίσαμε πίσω, πήγαμε σε ένα σπίτι στο βουνό που ήμασταν καλεσμένοι και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό. Η φίλη μας που μας είχε καλέσει μας είπε ότι ο οδηγός της είχε κορονοϊό, είχε τα ίδια συμπτώματα και λέγαμε ‘λες’; Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Βερνίκου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τότε στην Ελλάδα είχαμε 5 κρούσματα, όλο αυτό φάνταζε πολύ μακρινό. Κράτησε πολλές μέρες τελικά. Η επόμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη, ήταν μια βαριά γρίπη. Δεν είχαμε φόβο και αγωνία. Μετά έμεινε ο Μίλτος και τα παιδιά χωριστά από εμάς». Μάλιστα η Μαρίνα Βερνίκου αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι από τους πρώτους εθελοντές που έδωσε πλάσμα για να βοηθηθούν οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από θεραπεία για τη Covid-19.

Μαρίνα Βερνίκου: Ο σύζυγός της είχε αποκαλύψει το τέλος της μάχης μέσω Instagram

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, γνωστοποίησε στον κόσμο την κατάσταση της υγείας του. Υπενθυμίζουμε πως ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βαρνίκου είναι οι κουμπάροι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι επίσης διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό.

«Σήμερα έλαβα τα πολυαναμενόμενα νέα πως είμαι ελεύθερος από τον Covid-19. Πάλεψα με τον ιό για 14 ημέρες. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες είχα ασταμάτητο πυρετό και τα συνηθισμένα συμπτώματα. Από τη στιγμή που τα συμπτώματα σταμάτησαν, περίμενα άλλες δέκα ημέρες για να λάβω το αρνητικό αποτέλεσμα. Οπότε στο σύνολο, πάλεψα τον ιό για 24 ημέρες.

Ήταν μια δυσάρεστη, αλλά πολύ εκπαιδευτική εμπειρία. Έμαθα πως αυτή η αρρώστια επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται… Επιβεβαίωσα ότι μπορώ να βασιστώ στην οικογένειά μου, στην ομάδα μου και τους φίλους μου. Πιο σημαντικό, όμως, θυμήθηκα ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα στη ζωή, ως δεδομένο και πως αυτό που έχει σημασία είναι πως ανταποκρινόμαστε στις απρόβλεπτες δοκιμασίες. Ευχαριστώ όλους όσους μου παρείχαν ψυχολογική βοήθεια αλλά και υποστήριξη, σε όλο αυτό το διάστημα της απομόνωσης.

Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό… Μείνετε προστατευμένοι, να είστε ευγνώμονες για το ιατρικό προσωπικό και τις αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Να παραμείνετε δημιουργικοί, να κάνετε σχέδια για τις μέρες που έρχονται μετά την καραντίνα. Όποιος δίνει μάχη με τον ιό και θέλει τη συμβουλή μου, να νιώσει ελεύθερος να επικοινωνήσει μαζί μου. Μίλτος», έγραψε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

Δείτε ακόμη

“Δεν ξέρω αν ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα πέρασαν τον κορονοϊό, ελπίζω να λένε αλήθεια”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις