Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Μικρούτσικος σχέση: Αυτή είναι η σύντροφός του
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος σχέση: Αυτή είναι η σύντροφός του

Ανδρέας Μικρούτσικος σχέση: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Μεσολογγίτισσα Έλενα Μαστραγγελή συζούν στο σπίτι του παρουσιαστή στην Κηφισιά.

Ανδρέας Μικρούτσικος σχέση: Η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε πριν λίγες μέρες πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα συζεί με τη νέα του σύντροφο. Όπως γράφει η Espresso, πρόκειται για την Έλενα Μαστραγγελλή, η οποία μάλιστα έχει στο προφίλ της στο Facebook πολλές κοινές φωτογραφίες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον ερωτά τους και μένουν μαζί στο σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά. «Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ…» , είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου στη συνέντευξή της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ στις αρχές Ιανουαρίου για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και σπουδές ιχθυολογίας, η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη. Σήμερα, όπως αναφέρει στα social media, εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια. Η αγάπη τους για την Μήλο τους έφερε κοντά και πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι ακολουθεί κοινή πορεία ζωής.

Η σχέση του με τις γυναίκες

Η πρώτη του σύζυγος ήταν η αξέχαστη τραγουδίστρια Μαρία Δημητριάδη, μητέρα του γιου του Στέργιου. Φαίνεται να ήταν η μεγάλη του αγάπη. «Εξι χρόνια χωρίς τη Μαρία Δημητριάδη. Με τη στάχτη της στο σπίτι μου. Με τον γιο της κορόνα στη ζωή μου. Με τη φωνή της βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά μου. Εξι χρόνια χωρίς τη Μαίρη με τη Μαίρη», έγραφε στη σελίδα του στο Facebook τιμώντας τη μνήμη της τον Γενάρη του 2015. Η Μαρία Δημητριάδη έφυγε από τη ζωή το 2009.

Σοφία Βόσσου

Το ίδιο καθοριστική για τη ζωή του ήταν και η Σοφία Βόσσου, με την οποία έμειναν σχεδόν μια δεκαετία μαζί ενσαρκώνοντας ένα θρυλικό για την ντόπια σόουμπιζ ζευγάρι. «Κι αυτός με καθόρισε κι εγώ τον καθόρισα. Μαζί χτίσαμε την καριέρα μας. Δεν μας ήταν δύσκολο να συνυπάρχουμε και στη σκηνή και στη ζωή. Περνάγαμε ωραία μαζί. Το διασκεδάζαμε», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή τραγουδοποιός.

Φωτεινή Γεωργαντά

Τον Δεκέμβριο του 1995 ο γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη γυμνάστρια Φωτεινή Γεωργαντά γίνεται ο πρώτος γάμος που μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Προχωρούν και σε μία άκρως για την εποχή προκλητική φωτογράφιση στο περιοδικό MAX. Ο γάμος πάντως δεν θα μακροημερεύσει, καθώς ο Ανδρέας γνώρισε την επίσης γυμνάστρια Δήμητρα Ρουμπέση.

Δήμητρα Ρουμπέση

Παντρεύονται τον Ιανουάριο του 2005 με ιερέα τον Νεκτάριο Μουλατσιώτη. Ακολουθεί ένα άκρως επεισοδιακό διαζύγιο στα τέλη του 2008. Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα μίντια και τα παρασκήνιά τους, στον κλονισμό του γάμου έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η εκπομπή του τότε «Αυτός μας έλειπε» δεν συνεχίστηκε στον Alpha.

Σίσσυ Γιαννακοπούλου

Ακολουθεί η σχέση με τη Σίσσυ Γιαννακοπούλου του «The Wall». Ωστόσο, και αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε με πάταγο και εξώδικα ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο και τον πρώην σύζυγο της Γιαννακοπούλου, Κώστα Ιωάννου. Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει ζωντανά τον Μικρούτσικο «τομάρι ακατέργαστο».

Τα τελευταία χρόνια έκανε σπάνιες εμφανίσεις κυρίως σε βραδιές που αφορούν μουσικές παρουσιάσεις του αδερφού του Θάνου. Από τότε μέχρι και πρόσφατα πληθώρα δημοσιευμάτων μιλούν για την κακή του οικονομική κατάσταση και για το σπίτι του που κινδυνεύει να χάσει. Τελευταία του δημόσια εμφάνιση στην κηδεία του αδελφού του Θάνου, βαθιά συντετριμμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις