Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ξάνθη Ατρόμητος αναβολή: Λόγω κόρονοϊού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξάνθη Ατρόμητος αναβολή: Λόγω κόρονοϊού

Ξάνθη Ατρόμητος αναβολή: Πολύ δύσκολο ως απίθανο θεωρείται να διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Ξάνθη και Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική των play out εξαιτίας του κορονοϊού.

Ξάνθη Ατρόμητος αναβολή: Πολύ δύσκολο ως απίθανο θεωρείται να διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Ξάνθη και Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική των play out. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, στις 20:00, ωστόσο ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έχει χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου για την ασφάλεια της αναμέτρησης αυτής. Από τον Ατρόμητο έστειλαν σχετικό ερώτημα στη Λίγκα θέτοντας το θέμα της ασφάλειας του αγώνα και περιμένουν τη σχετική απόφαση. Η πτήση των Περιστεριωτών στην Ξάνθη είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής και μέχρι τότε πρέπει να έχει παρθεί η απόφαση, αφού αν τελικώς… σημάνει συναγερμός για το παιχνίδι, τότε υπάρχει κίνδυνος να αναβληθεί η επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα! Με τα υπάρχοντα δεδομένα υπάρχουν δύο πιθανά ενδεχόμενα για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο.

Σε περίπτωση που η κυβέρνηση ανάψει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του αγώνα τότε η αποστολή του Ατρομήτου θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την ακριτική πόλη και το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή. Οι δύο ομάδες και η Super League έχουν έρθει σε συμφωνία για το ενδεχόμενο αυτό και έτσι η μία περίπτωση είναι το ματς να γίνει την Κυριακή. Ωστόσο, σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν η κυβέρνηση αποφασίσει τη μη διεξαγωγή του αγώνα στην Ξάνθη, τότε θα πάμε για μεταφορά έδρας και ημερομηνίας. Το παιχνίδι δεν θα γίνει δεδομένα το Σαββατοκύριακο αυτό και θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και εκτός Ξάνθης. Πιθανότερη ημερομηνία για να διεξαχθεί είναι η Τετάρτη 10 Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση τις τελευταίες ώρες διεξάγονται πολλά μοριακά τεστ για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού και τα αποτελέσματα ενδέχεται να κρίνουν την τύχη του αγώνα.

Δείτε ακόμη:

Παρουσιάστηκε το ιταλικό ποδοσφαιρικό Σχέδιο Μάρσαλ!
Η Ντιζόν τα βρίσκει με Σισέ για να τον επαναφέρει στη δράση!
NBA: “Ναι” των ομάδων και προετοιμασία για το grand finale!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις