Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Μειώσεις στις αμοιβές των ποδοσφαιριστών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Μειώσεις στις αμοιβές των ποδοσφαιριστών

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Τηλεδιάσκεψη με τους αρχηγούς όλων των ομάδων της Super League πραγματοποίησε χθες το προεδρείο του ΠΣΑΠ.

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Τηλεδιάσκεψη με τους αρχηγούς όλων των ομάδων της Super League πραγματοποίησε χθες το προεδρείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών. Ο πρόεδρος Γιώργος Μπαντής, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Μασούρας, Σάββας Τσαμπούρης, Θανάσης Παντελιάδης, Χρήστος Αλμπάνης, καθώς και οι νομικοί σύμβουλοι Θ. Μακρυνιώτης και Μ. Γαλάνη, που συμμετείχαν σε συνάντηση με το Working Group της Super League το Σάββατο, ενημέρωσαν τους αρχηγούς των ομάδων για το τι ειπώθηκε και τις προτάσεις που κατατέθηκαν προς την πλευρά των ποδοσφαιριστών, είτε για το ενδεχόμενο επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, είτε για το ενδεχόμενο της διακοπής.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών ενημέρωσε τους αρχηγούς για τις προτάσεις περί μειώσεων 25% και 33% αντίστοιχα. Η μείωση 25% είναι αν ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα και η 33% αν δεν γίνουν άλλοι αγώνες. Πάντως αυτό που διαφάνηκε αρχικά είναι πως το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι πολύ αρνητικό.

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Προς αδιέξοδο οι συνομιλίες

Η τηλεδιάσκεψη του προεδρείου του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της Super League ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, χωρίς πάντως να διαφαίνεται πως υπάρχει κλίμα συναίνεσης για τις προτάσεις που τέθηκαν από το Working Group της Super League.

Αποφασίστηκε να μεταφέρουν με τη σειρά τους οι αρχηγοί στους συμπαίκτες του τις συγκεκριμένες προτάσεις και τις επιπτώσεις αυτών και σε νέα τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα αποφασίσουν ποια θα είναι η στάση τους. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως υπάρχει συσπείρωση στις τάξεις των παικτών, αφού ήταν σχεδόν και οι τρεις αρχηγοί από κάθε ομάδα συνδεδεμένοι στη τηλεδιάσκεψη.

Δείτε ακόμη

Τον απέβαλαν από τις προπονήσεις, γιατί δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας

Οριστικό τέλος στην Basket League από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης!

Οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων μπάσκετ αποφάσισε η ΕΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις