Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Επιστροφή του CR7 στο Τορίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Επιστροφή του CR7 στο Τορίνο

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Στο Τορίνο βρίσκεται και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τα ξημερώματα της Τρίτης και αναμένεται να μπει σε καραντίνα 14 ημερών.

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Στην έδρα της Γιουβέντους, το Τορίνο, βρίσκεται και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στην Ιταλία και αναμένεται να μείνει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες. Ο Πορτογάλος άσσος θα συνεχίσει τις ατομικές του προπονήσεις, ακόμα κι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στην Ιταλία, η οποία μείωσε τα μέτρα περιορισμού.

Ο Ρονάλντο και η οικογένειά του κατέφθασαν με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο του Τορίνο στις 22:20 τοπική ώρα (23:20 ώρα Ελλάδας), ανέφερε ο τοπικός Τύπος. Ο Ρονάλντο έφτασε από την πατρίδα του στη Μαδέρα, όπου πέρασε δύο εβδομάδες σε καραντίνα, με την υποδοχή του στο αεροδρόμιο να περιλαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

https://twitter.com/i/status/1257411489532653568

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Θέλουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα οι ιταλικοί σύλλογοι

Θυμίζουμε ότι οι σύλλογοι της Serie A, ομόφωνα εξέφρασαν την επιθυμία τους να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα που διακόπηκε στις 9 Μαρτίου, δώδεκα αγωνιστικές πριν από το τέλος του. Αυτή η θέση που υιοθετήθηκε από τους είκοσι συλλόγους της Serie A επιβεβαιώθηκε την 1η Μαΐου.

Μια… διαφορετική καραντίνα

Πάντως η καραντίνα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν λίγο διαφορετική απ’ ό,τι των υπολοίπων. Απομονωμένος στη βίλα του με τα παιδιά του και την εκθαμβωτική σύντροφό του Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ δεν πέρασε και άσχημα. Η τελευταία ανέβαζε συνέχεια ποστ στο Instagram, δείχνοντας στους ακολούθους της ορισμένες από τις ασκήσεις που κάνει,  αποκαλύπτοντας τον τρόπο που διατηρεί το καλογυμνασμένο της σώμα.

https://www.instagram.com/p/B_UmoboIkxf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Δείτε ακόμη

Αρνητικοί οι παίκτες στις προτάσεις του ΠΣΑΠ

Τον απέβαλαν από τις προπονήσεις, γιατί δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας

Οριστικό τέλος στην Basket League από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις