Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική ποδοσφαίρου: 6 οι πιθανές έδρες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική ποδοσφαίρου: 6 οι πιθανές έδρες

Εθνική ποδοσφαίρου: Τελική απόφαση δεν υπάρχει, ενώ αυτό που ειπώθηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι ότι υπάρχει περιθώριο έως τον Ιούλιο και τότε θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις.

Εθνική ποδοσφαίρου: Όπως προέκυψε από το τελευταίο Δ.Σ. της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η Ομοσπονδία δήλωσε στο σύνολο έξι έδρες, εκ των οποίων και το γήπεδο Καραϊσκάκη. Τα γήπεδα που έχουν δηλωθεί σε αρχική φάση στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η Ριζούπολη από την Αθήνα, το «Κλεάνθης Βικελίδης» και η Τούμπα από την Θεσσαλονίκη και το Παγκρήτιο από το Ηράκλειο.

Το Παγκρήτιο είχε επιλεγεί ως έδρα της Εθνικής για το προηγούμενο διάστημα όμως τα προβλήματα στο ζήτημα των εργασιών και το πρόβλημα με την επικοινωνία ΕΠΟ – Αρχών στο Ηράκλειο έβαλε τέρμα στις σχετικές συζητήσεις.

Εθνική ποδοσφαίρου: Τον Ιούλιο οι τελικές αποφάσεις

Τελική απόφαση δεν υπάρχει, ενώ αυτό που ειπώθηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι ότι υπάρχει περιθώριο έως τον Ιούλιο και τότε θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις. Παράλληλα, κρίθηκε σκόπιμο να δηλωθούν όσο το δυνατόν πιο πολλές έδρες και μέσα σε αυτές είναι και το Καραϊσκάκη, γήπεδο από το οποίο είχε φύγει η Εθνική.

Δείτε ακόμη

Αρνητικοί οι παίκτες στις προτάσεις του ΠΣΑΠ

Τον απέβαλαν από τις προπονήσεις, γιατί δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας

Οριστικό τέλος στην Basket League από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις