Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τη Δευτέρα 4 Μαΐου
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τη Δευτέρα 4 Μαΐου

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Σήμερα ευνοούνται περισσότερο τα θέματα που σχετίζονται με τη φιλία και αποτελούν πηγή ενέργειας και ευκαιριών για σένα, μιας και μπορούν να σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου. Η μέρα σου στα εργασιακά προβλέπεται παραγωγική. Έχεις τον τρόπο να αποσπάς από τον ερωτικό σύντροφό σου είτε μυστικά, είτε εξομολογήσεις. Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που είσαι μόνη λοιπόν μην απογοητεύεσαι και βάλε σαν στόχο να προχωρήσεις μπροστά.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Σήμερα προσπαθείς και θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερες πηγές ενέργειας και αυτοέκφρασης. Η βελτιωμένη σου ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές στα εργασιακά. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Να ξέρεις πως εκείνος εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Σήμερα ασχολείσαι με θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, θέλεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου, να δώσεις και να πάρεις ενδιαφέρον. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν και λαμβάνεις την επιβράβευση που χρειάζεσαι. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα κοινά προβλήματα με το σύντροφό σου, αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και να μιλήσετε. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική, συναισθηματική προσέγγιση με άτομο που προέρχεται από τον επαγγελματικό σου κύκλο, σε κάνει να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Ενδέχεται να κερδίσεις επιπλέον στήριξη και υποστήριξη για τους στόχους και την αναγνώρισή σου για τις προσπάθειές σου. Ευνοούνται σήμερα τα σχέδια και οι αποφάσεις. Κάθε σου επιδίωξη στα εργασιακά επιτυγχάνεται για αυτό και σε θέλω λίγο πιο τολμηρή. Πάρε πρωτοβουλίες και μη διστάσεις να δείξεις τις ικανότητές σου. Άφησε απόψε τον ερωτικό σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές. Σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και απόλαυσέ το.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη και ανανεωμένη σε συναισθηματικό επίπεδο. Είσαι σε θέση να πιέσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου προκειμένου να κατακτήσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Χρειάζεσαι συμμάχους. Αφιέρωσε τη βραδιά στον αγαπημένο σου και φρόντισέ τον. Ένα ρομαντικό δείπνο και ένα κρασί είναι αρκετά για να ανάψουν τη φλόγα του έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, νίκησε την ανάγκη σου για αναπόληση του παρελθόντος.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις προσοχή στις προσωπικές σου ανάγκες και στα σχέδιά σου. Αυτό μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με τις απαιτήσεις της μέρας ωστόσο. Κάνοντας όμως ένα συμβιβασμό μπορείς να εξασφαλίσεις την ηρεμία στη μέρα σου. Μια προβληματική κατάσταση ή και εργασιακή συνεργασία διορθώνεται ή και αρχίζει να αποδίδει. Μην φοβηθείς να κάνεις μια ουσιαστική και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλό είναι να φανείς ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και κατόπιν με εκείνον. Μέσα από το φλερτ που λαμβάνεις εσύ που είσαι μόνη, διαπιστώνεις πως η γοητεία σου είναι το ισχυρό σου ατού και είσαι ιδιαίτερα επιθυμητή.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για να καλλιεργήσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα παιδιά ή και τους συνεργάτες σου. Αν θέλεις να ξεκολλήσεις από το τέλμα που νιώθεις και αισθάνεσαι, θα πρέπει να τολμήσεις. Ζήλιες, εγωισμοί και κτητικότητα από μέρους σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα διαταράξουν τις ισορροπίες σας για αυτό βάλε φρένο. Είναι μια καλή στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Δίνεις και προσθέτεις ιδιαίτερες πινελιές σήμερα στις σχέσεις σου κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα και πιο ασφαλής στη φωλιά σου. Για σήμερα βέβαια, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις στα εργασιακά και δέξου τις απόψεις των άλλων. Τουλάχιστον εξέτασέ τες. Άσε στο σύντροφό σου απόψε τις πρωτοβουλίες προκειμένου να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς. Με λίγα λόγια αφέσου στα ασφαλή του χέρια. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει δυναμικά. Κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί κυρίως αν κάτι βάλεις πείσμα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Υπάρχει θαυμάσια ενέργεια κατά το πρώτο μισό της ημέρας για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνίες σου καθώς και να λάβεις θερμές απαντήσεις ή και προσοχή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου στα επαγγελματικά σε αποφάσεις και διλήμματα. Έτσι θα αποφύγεις λάθη και συγκρούσεις είτε με συνεργάτες και ανώτερους, είτε με τον εαυτό σου. Μην μπερδεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Αυτό ισχύει και στις δυο περιπτώσεις, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε ψάχνεις το άλλο σου μισό. Ο κίνδυνος να εκτεθείς, αλλά και να χάσεις τις ισορροπίες σου καραδοκεί επικίνδυνα.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεσαι αρκετά ικανοποιημένη με τα όσα έχεις καταφέρει και με το ρυθμό που κινούνται και εξελίσσονται τα σχέδιά σου. Επίλεξε τις συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση και θα στηρίζονται στις δικές σου απόψεις και ανάγκες. Μπορείς να συνδυάσεις την ανεξαρτησία και τη σταθερότητα/ισορροπία στη σχέση με τον αγαπημένο σου, αρκεί να διαχειριστείς την κατάσταση με διαλλακτικότητα και ήρεμους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις, χωρίς να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μέσα από τα λόγια, τις κινήσεις και τις ενέργειές σου σήμερα είσαι σε εξαιρετική θέση να κουμαντάρεις ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είσαι σε θέση να αναλάβεις νέα επαγγελματικά καθήκοντα, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό και τις ικανότητές σου. Απόφυγε τις διαφωνίες και τις άνευ λόγου διαμάχες με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη χαλάς τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη για σταθερότητα και για μια ουσιαστική σχέση στη ζωή σου, σε κάνει πολύ πιο επιλεκτική στις επιλογές σου. Πρόσεξε όμως μήπως γίνεσαι υπερβολική.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Σήμερα αυξάνεται η επιθυμία σου για συντροφικότητα. Ωστόσο μπορεί να προκύψει μια ένταση μέχρι να συμφωνήσεις ή καλύτερα, να μάθεις από τις διαφορές. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και να είσαι βέβαιη, πως και θα σε ακολουθήσει αδιαμαρτύρητα και καλό θα κάνεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ήδη αισθάνεσαι ξεχωριστή και περιζήτητη. Κάνε τη σωστή επιλογή και εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Πηγή Tlife, φωτο από Unsplash
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις