Αθήνα

°C

Κυριακή

25

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φώτης Σεργουλόπουλος παιδί: “Γιατί ο σύντροφός μου δεν μπορεί να είναι δεύτερος γονιός;”
LIFESTYLE

Φώτης Σεργουλόπουλος παιδί: “Γιατί ο σύντροφός μου δεν μπορεί να είναι δεύτερος γονιός;”

Φώτης Σεργουλόπουλος παιδί: Μια αφοπλιστικά ειλικρινής συνέντευξη στη Τζένη Μπότση.

Φώτης Σεργουλόπουλος παιδί: Για τον γιο του μίλησε στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής, συζητώντας με την φίλη του Τζένη Μπότση εξέφρασε το παράπονό του από την Πολιτεία για το γεγονός ότι δεν μπορεί να γίνει ο σύντροφός του δεύτερος γονιός για το παιδί του, ενώ ξεκαθάρισε για πρώτη φορά αν είναι παντρεμένος. «Για τον κόσμο που δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμου με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Δε βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε. Αυτό που περιμένω το 2020 είναι η πολιτεία, η πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν. Και η γυναίκα δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άνδρα.

Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του. Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι. Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πράξη που πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη. Όταν δε δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες, όταν πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, στηρίζεσαι σε αυτούς και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα. Αυτό είναι παράλογο. Αυτό είναι το παράλογο, όχι το άλλο» εξήγησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντάει αν έχει παντρευτεί

Στην ίδια συνέντευξη ο Σεργουλόπουλος αποκάλυψε ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ με τον σύντροφό του και ότι όλο αυτό είναι ένας αστικός μύθος. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στη Τζένη Μπότση: «Δεν θα το ήξερες; Και μυστικός γάμος να ήταν θα στο είχα πει!», παραδέχθηκε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, συμπληρώνοντας «Είναι ένας αστικός μύθος που βγήκε από το πουθενά. Και αυτό ο καημένος ο άνθρωπος που χρεώνουν ότι έχω παντρευτεί θα λέει ‘Τι μου ‘τυχε στη ζωή μου;’. Αν μπεις στο Google, δεν αναφέρεται το πρόσωπο! Είναι αστικός μύθος! Είναι όπως λένε ‘έχω μια φίλη νοσοκόμα και είχε έρθει ο τάδε τραγουδιστής μετά από όργιο’. Όλοι έχουμε αυτή τη γνωστή ξαδέλφη που ήταν νοσοκόμα στα επείγοντα. Δεν είμαι παντρεμένος και δεν πρόκειται να παντρευτώ, τώρα κοντά».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την συνέντευξη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις