Ναρκωτικά: Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης στο… σαλόνι

ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά: Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης στο… σαλόνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ναρκωτικά: Ένας Έλληνας στην Ηλεία συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης στο σαλόνι.

04.05.2020 | 14:56

Ναρκωτικά: Ένα ιδιαίτερο μέρος βρήκε ένας Έλληνας στη Ζαχάρω Ηλείας για την καλλιέργεια κάνναβης. Δεν δεχόταν επισκέψεις στο σπίτι του Έλληνας, γιατί είχε στήσει στο σαλόνι ένα αυτοσχέδιο… αντίσκηνο, το οποίο χρησιμοποιούσε ως εργαστήριο με πλήρη εξοπλισμό για την παραγωγή κάνναβης με το σύστημα της υδροπονικής καλλιέργειας!

Ωστόσο, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου του έκαναν επίσκεψη όχι φίλοι ή γνωστοί, αλλά αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που είχαν πληροφορηθεί για το τι έκανε και τον αιφνιδίασαν. Στο σαλόνι του σπιτιού βρήκαν την σκηνή που ήταν εξοπλισμένη με έναν ηλεκτρικό αποροφητήρα, έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα, έναν ηλεκτρονικό μετρητή υγρασίας και θερμοκρασίας και έναν προβολέα με λαμπτήρα!

Ναρκωτικά: Τέσσερα δενδρύλλια στο σαλόνι

Μέσα σε αυτήν, ο δράστης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στα δωμάτια της κατοικίας του κατασχέθηκαν και 28,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Δείτε ακόμη

Έκτακτη ενίσχυση σε εργαζομένους του συστήματος Υγείας

Ανώγεια- Συγκίνησε η κόρη του Καλομοίρη στην κηδεία: “Κλαίμε για τον πατέρα μου, κλαίμε και τον άλλο νεκρό”

Στους 146 οι νεκροί στην Ελλάδα – Ένας 50χρονος το πρώτο θύμα στη Θεσσαλία

Exit mobile version