Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: “Για τα μάτια της, απέρριψε 100 εκατ.”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: “Για τα μάτια της, απέρριψε 100 εκατ.”

Νεϊμάρ - Μπαρτσελόνα: Αποφασισμένος να επιστρέψει στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα είναι ο Νεϊμάρ και το δείχνει με κάθε τρόπο λέγοντας όχι σε μυθική πρόταση της Παρί.

Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: Ο Νεϊμάρ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και το δείχνει. Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, ο Βραζιλιάνος σταρ απέρριψε πρόταση της Παρί για επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2022. Οι Παριζιάνοι πρόσφεραν στον 27χρονο άσο μόνο ως πριμ υπογραφής 100 εκατ. ευρώ, ενώ θα διατηρούσαν τις αποδοχές του στα προ πανδημίας επίπεδα αγγίζοντας τα 50 εκατ. ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους.

Ο Νεϊμάρ, ωστόσο, είπε «όχι» και μάλιστα φέρεται να έχει ενημερώσει τους Καταλανούς πως θα επέστρεφε στην Μπαρτσελόνα με το προηγούμενο συμβόλαιό του, που δεν ξεπερνούσε τα 25-30 εκατ. ευρώ συνολικά. Το εμπόδιο, φυσικά, είναι το συμβόλαιό του με την Παρί. Το γαλλικό κλαμπ ακόμη κι αν συμβιβαστεί με την άρνηση του Νεϊμάρ να υπογράψει επέκταση, δεν θέλει να δει την επένδυση 222 εκατ. ευρώ που έκανε για την αγορά του το 2017 να πηγαίνει στο βρόντο και θέλει να κάνει όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόσβεση. Στο υπάρχον οικονομικό περιβάλλον λόγω κορωνοϊού αυτό γίνεται πιο δύσκολο, ενώ όσο πλησιάζει στη λήξη το συμβόλαιο του Νεϊμάρ η διαπραγματευτική ισχύς των Παριζιάνων θα μειώνεται, γράφει το sportfm.

Δείτε ακόμη

Ζοσέ Μουρίνιο: «Η ημέρα που έκλαψα…»

Η Τουρκία ζητάει και τα ρέστα – “Μην δραματοποιείτε καταστάσεις”
Θα κάνουμε μπανάκι, είναι ασφαλές; Τι λέει ο Νίκος Σύψας
Έκτακτη ενίσχυση σε εργαζομένους του συστήματος Υγείας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις