Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα τώρα: Δύο ακόμη θύματα σε «Σωτηρία» και «ΝΙΜΤΣ»
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Δύο ακόμη θύματα σε «Σωτηρία» και «ΝΙΜΤΣ»

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Υπενθυμίζεται ότι χθες στην γραπτή ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα.

Νεκροί Ελλάδα τώρα: Δύο ακόμη θύματα από τον κορωνοϊό μετά η Ελλάδα. Πλέον, οι νεκροί στην χώρα μας είναι 142, καθώς δύο συμπολίτες μας έχασαν την μάχη με την ζωή τους. Ο πρώτος ήταν άνδρας 57 ετών και «έφυγε» στο «Σωτηρία» τα ξημερώματα, ενώ λίγη ώρα μετά έχασε την ζωή του και ένας 88χρονος άνδρας στο ΝΙΜΤΣ έχοντας υποκείμενα νοσήματα. Υπενθυμίζεται ότι χθες στην γραπτή ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον στα 2.612, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες.

Από αυτά, 593 (22.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1291 (49.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χθες, εμφανώς μειωμένος ήταν και ο αριθμός των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό 36 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. Οκτώ (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 75 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Δείτε ακόμη

Πώς θα πληρωθούν τα 800 ευρώ – Με μια πληρωμή κύρια σύνταξη, εφάπαξ και επικουρική

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις