Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα κορονοϊός: «Θα πάω βόλτα, έχω αντισώματα»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα κορονοϊός: «Θα πάω βόλτα, έχω αντισώματα»

Μαντόνα κορονοϊός: Η 61χρονη έκανε την αποκάλυψη σε ένα βίντεο στο Instagram, την Πέμπτη, το οποίο αποτελεί μέρος μίας σειράς που ονόμασε «Ημερολόγια Καραντίνας».

Μαντόνα κορονοϊός: Η Μαντόνα αποκάλυψε ότι έκανε τεστ που έδειξε πως έχει αντισώματα κορωνοϊού. Η 61χρονη έκανε την αποκάλυψη σε ένα βίντεο στο Instagram, την Πέμπτη, το οποίο αποτελεί μέρος μίας σειράς που ονόμασε «Ημερολόγια Καραντίνας». «Έκανα το τεστ τις προάλλες. Έμαθα ότι έχω αντισώματα. Έτσι αύριο, θα πάω μια μεγάλη βόλτα με το αμάξι, θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα της Covid-19», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεό της η εκκεντρική ποπ σταρ. Η τραγουδίστρια φαίνεται να ισχυρίζεται ότι μετά από το τεστ αποδεικνύεται ότι το ανοσοποιητικό της σύστημα έχει ήδη δει τον κορωνοϊό, αν και δεν είναι σαφές εάν είχε υποφέρει από συμπτώματα.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτά τα αντισώματα μπορούν να παρέχουν προστασία έναντι μίας νέας μόλυνσης. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δηλώνουν επί του παρόντος ότι εάν κανείς έχει αντισώματα, αυτό δεν δίνει απαραίτητα ανοσία στον ιό Τα αντισώματα είναι πρωτεΐνες που βοηθούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων και το CDC συμβουλεύει ότι τα τεστ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ο μόνος τρόπος για τη διάγνωση της νόσου Covid-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

View this post on Instagram

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on

Το προηγούμενο μήνυμα της Μαντόνα

Σε προηγούμενο βίντεο η Μαντόνα προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους και μπορεί να χτυπήσει τον καθένα ανεξαιρέτως. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μάλιστα καθισμένη γυμνή μέσα στην μπανιέρα της με ροδοπέταλα και περιτριγυρισμένη από αναμμένα κεριά. Μιλώντας για τον ιό, η 61χρονη ποπ σταρ είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν νοιάζεται πόσο πλούσιος είσαι, πόσο διάσημος είσαι, πόσο αστείος είσαι, πόσο έξυπνος είσαι, πού μένεις, πόσων χρονών είσαι, πόσο εκπληκτικές είναι οι ιστορίες που μπορείς να διηγηθείς». Όπως εξηγεί, αυτό που είναι τόσο απαίσιο σχετικά με τον νέο κορωνοϊό είναι την ίδια στιγμή και το πιο θετικό στοιχείο για εκείνον: πρόκειται για το γεγονός ότι δεν κάνει διακρίσεις στο ποιον «χτυπά» και ότι, υπό πολλές έννοιες, μας έχει κάνει όλους ίσους.

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά της, η «βασίλισσα της pop» ανέφερε μία φράση με την οποία συνόδευε στα live της την εκτέλεση της μεγάλης της επιτυχίας «Human Nature» από 1995. «Είμαστε όλοι επιβάτες στην ίδια βάρκα, κι αν βουλιάξει θα βυθιστούμε μαζί».

https://twitter.com/Madonna/status/1241035131554615298?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1241035131554615298&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fmantona-gymni-stin-mpaniera-minyma-gia-koronoio

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις