Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να “πατήσει πόδι”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να “πατήσει πόδι”

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια: Η συνέχεια σύμφωνα με το «TV O clock» στις Άγριες Μέλισσες θα είναι απρόβλεπτη.

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια: Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται σύντομα να ξαναβγούν στις οθόνες μας με τις εξελίξεις να είναι πιο “δηλητηριώδεις” από ποτέ. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή κόντρα στα συμφέροντα του Δούκα. Έτσι, αποφασίζει να ξεμπροστιάσει τη Μυρσίνη και να αποκαλύψει στον Δούκα όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσά τους.

Ο Δούκας έκπληκτος ακούει τον ίδιο του τον αδελφό να του λέει πως η Μυρσίνη δεν του ήταν πιστή και πως του ρίχτηκε λίγο πριν φύγει για τον πόλεμο. Ο Δούκας εξαγριώνεται και απαιτεί από τη Μυρσίνη να του πει την αλήθεια. Εκείνη σοκάρεται αλλά κρατά την ψυχραιμία της προσπαθώντας να τον πείσει πως όλα είναι ψέματα. Ο Δούκας, όμως, δεν πείθεται. Απαιτεί έμπρακτες αποδείξεις για όσα του λέει. Φαίνεται πως ο γάμος τους κινδυνεύει για πρώτη φορά να διαλυθεί.

Η συνέχεια σύμφωνα με το «TV O clock» στις Άγριες Μέλισσες θα είναι απρόβλεπτη. Η Μυρσίνη δεν μπορεί να αφήσει τον Δούκα να μάθει την αλήθεια, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη ζωή της. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω όλα όσα του ανήκουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις