Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισπανία κορονοϊός: “Τσάκωσαν” παρουσιαστή ειδήσεων να απατά τη σύντροφό του
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία κορονοϊός: “Τσάκωσαν” παρουσιαστή ειδήσεων να απατά τη σύντροφό του

Ισπανία κορονοϊός: Οι παρατηρητικοί θεατές επεσήμαναν ότι η γυναίκα πίσω του, δεν ήταν η σύντροφός του Μάρτα Λόπεζ.

Ισπανία κορονοϊός: Ένας Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων κατηγορείται πως απάτησε την σύντροφό του, γνωστή τηλεπερσόνα, όταν οι θεατές παρατήρησαν μια ημίγυμνη γυναίκα να τρέχει πίσω του ενώ παρουσίαζε ζωντανά ένα ρεπορτάζ. Ο 41χρονος Αλφόνσο Μέρλος, παρουσίαζε μια είδηση στο κανάλι στο YouTube Estado de Alarma, από το σπίτι του, εν μέσω του lockdown που ισχύει λόγω κορωνοϊού στην Ισπανία, που είναι μία από τις πληγείσες χώρες στην Ευρώπη με τον αριθμό των θυμάτων να ανέρχεται σε 24.275, όταν μια ημίγυμνη γυναίκα εμφανίστηκε στο φόντο, σύμφωνα με την The Sun. Οι παρατηρητικοί θεατές επεσήμαναν ότι η γυναίκα πίσω του, δεν ήταν η σύντροφός του Μάρτα Λόπεζ, πρώην αστέρι του ριάλιτι «Big Brother» – πυροδοτώντας μια καταιγίδα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παρουσιαστής παρέμεινε σιωπηλός για μέρες παρά το γεγονός ότι συνεχίζοντας οι κατηγορίες εις βάρος του για απιστία, και τελικά αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη από την σύντροφό του, κατά την διάρκεια εμφάνισής του στο τηλεοπτικό σόου «The Ana Rosa» την Δευτέρα. «Αν νομίζετε ότι η στάση μου δεν ήταν σωστή ή ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έκανα καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη, αν και ο στόχος μου δεν ήταν να βλάψω κάποιο άλλο άτομο» είπε.

Η σύντροφός του και τηλεπερσόνα Μάρτα Λόπεζ

Ισχυρίστηκε πως είχε χωρίσει με την τηλεπερσόνα προτού συμβεί αυτό το σκηνικό στο σπίτι του, αλλά η Λόπεζ επέμεινε πως ήταν ακόμη μαζί εκείνη την χρονική περίοδο και αποκάλεσε μάλιστα το περιστατικό «δυσάρεστο» και «ντροπιαστικό». Η ημίγυμνη γυναίκα είναι η δημοσιογράφος Αλέξια Ρίβας. Η δημοσιογράφος είπε πως είναι ζευγάρι με τον παρουσιαστή ειδήσεων εδώ και μερικές εβδομάδες.

Αλέξια Ρίβας
Μάρτα Λόπεζ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις