Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Η μετά κορονοϊό εποχή αρχίζει από τις 4 Μαΐου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Η μετά κορονοϊό εποχή αρχίζει από τις 4 Μαΐου

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Χιλιάδες αθλητές, με γνώμονα πρώτα την προστασία τους, θα φορέσουν τις φόρμες τους και θα μπουν στους ανοικτούς αθλητικούς χώρους

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Η… μετά κορονοϊό εποχή αρχίζει από τις 4 Μαΐου, με την βήμα-βήμα επιστροφή μας στην κανονικότητα. Έτσι ξεκινούν και οι αθλητικές δραστηριότητες! Χιλιάδες αθλητές, με γνώμονα πρώτα την προστασία τους, θα φορέσουν τις φόρμες τους και θα μπουν στους ανοικτούς αθλητικούς χώρους για προπόνηση πριν από τους αγώνες. Σιγά σιγά θα ξεκινήσουν και τα ομαδικά αθλήματα. Κι εδώ να πω πως τα εκατομμύρια φίλων του βασιλιά των σπορ, που είναι το ποδόσφαιρο, περιμένουν με ιδιαίτερα μεγάλη αγωνία την έναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων, έστω και με κλειστά τα γήπεδα!

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η αθλητική ηγεσία του τόπου, όχι μόνο οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, αλλά όλες οι ομαδικές συναντήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών! Έστω κι έτσι ο κόσμος περιμένει να νιώσει την αγωνία, την λαχτάρα, ενός ντέρμπυ! Κι έχουμε πολλά να δούμε!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ

Οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, έχουν… «ανοικτούς λογαριασμούς» (αναφέρομαι ΜΟΝΟ στους αγώνες του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος) και καλούνται να τους… κλείσουν τις επόμενες ημέρες! Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τρία μεγάλα ντέρμπυ μεταξύ Ολυμπιακού ΠΑΟΚ. Ένα για το κύπελλο (είναι η ρεβάνς του 3-2 της Τούμπας) στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»! Και δύο για τα πλέι οφ. Ένα, το πρώτο στην κενή από κόσμο Τούμπα και το δεύτερο (τρίτο στη σειρά!) στο Νέο Φάληρο.

Είναι γεγονότος πως η… μετά κορονοϊό εποχή τα έχει ΟΛΑ αλλάξει. Και θέλω να πιστεύω πως τελικά θα αλλάξει και την συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών για το καλό όλων… Καιρός δεν είναι; Ε;

Δείτε ακόμη

Ταχτσίδης από Ιταλία: “Βλέπαμε πράγματα και δακρύζαμε. Ήταν μια κατρακύλα”

Ο Μουρίνιο μεταφέρει τρόφιμα στους πληγέντες από τον κορονοϊό

Απαγορεύεται το φτύσιμο στο ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις