Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία κορονοϊός: Ο Μουρίνιο μεταφέρει τρόφιμα στους πληγέντες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία κορονοϊός: Ο Μουρίνιο μεταφέρει τρόφιμα στους πληγέντες

Αγγλία κορονοϊός: Σπουδαία κίνηση εθελοντισμού από τον Πορτογάλο τεχνικό της Τότεναμ.

Αγγλία κορονοϊός: Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να είναι μια από τις προσωπικότητες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έχει συγκεντρώσει πλήθος σχολίων – είτε θετικά, είτε αρνητικά, όντας ένας προπονητής που διχάζει τους φιλάθλους, ωστόσο σε κοινωνικά θέματα έχει αποδείξει ότι είναι αρκετά ευαίσθητος και στο κομμάτι αυτό έχει λίγους αμφισβητίες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει σταματήσει να προσφέρει από την πρώτη ημέρα που ο κορονοϊός άρχισε το σαρωτικό του πέρασμα και στην Αγγλία και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να το κάνει. Απόδειξη αποτελεί η κίνησή του να διανείμει τρόφιμα στην αποθήκη που έχει στηθεί στο στάδιο της Τότεναμ, με τα προϊόντα να πηγαίνουν στους ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από την Covid-19. Η εθελοντική δράση του «Special One» έγινε την ίδια ημέρα, κατά την οποία συμμετείχε σε προωθητικό βίντεο της Ε.Ε. για τη συνδρομή χρημάτων με σκοπό την παρασκευή εμβολίου κατά του ιού.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στο πλευρό της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην προσπάθεια που γίνεται για τη μάχη κατά του κορονοϊού. «Ο αγώνας εναντίον του κορονοϊού είναι σαν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου: απαιτείται ομαδική εργασία. Ο κορονοϊός είναι ο χειρότερος αντίπαλος που έχουμε σήμερα και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Υποστηρίζουμε τις ευρωπαϊκές προσπάθειες ανάπτυξης εμβολίων και θεραπείας κατά του ιού», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Δείτε ακόμη

Ποτσετίνο: «Θέλω πριν πεθάνω να κερδίσω έναν τίτλο με την Τότεναμ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις