Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρόωρες εκλογές 2020: Ξεκάθαρο μήνυμα Πέτσα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόωρες εκλογές 2020: Ξεκάθαρο μήνυμα Πέτσα

Πρόωρες εκλογές 2020: Στη σταδιακή άρση των μέτρων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ο οποίος χτύπησε «καμπανάκι» για το επόμενο διάστημα σημειώνοντας πως ό,τι χρειάζεται θα ξανακλείνει.

Πρόωρες εκλογές 2020: Ξεκάθαρο μήνυμα ότι εκλογές δεν υπάρχουν στον ορίζοντα για την κυβέρνηση έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Μιλώντας στην εκπομπή του Mega “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο, σε ερώτηση να σχολιάσει τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα περί “αναπόφευκτων πρόωρων εκλογών”, ο κ. Πέτσας απάντησε κατηγορηματικά. “Δεν υπάρχουν εκλογές στον ορίζοντα. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και το θέμα αυτό περισσότερο απασχολεί την αξιωματική αντιπολίτευση παρά την κυβέρνηση”.

Σχετικά με το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης μασκών, ο κ. Πέτσας διευκρίνισε ότι δεν αφορά μόνο τις χειρουργικές μάσκες. “Μιλάμε ακόμα και για τις υφασμάτινες, για αυτοσχέδιες μάσκες, για οτιδήποτε θα μπορεί να καλύπτει τη μύτη και το στόμα”, είπε και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα το απόγευμα της Τετάρτης 29 Απριλίου.

Για το θέμα των σχολείων και την επαναλειτουργία τους, ανέφερε: “Προχωράμε σταδιακά στο άνοιγμα των σχολείων, πρώτα με τη Γ’ Λυκείου και μετά με τις υπόλοιπες βαθμίδες. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πρόσβαση στην παιδεία και τη μόρφωση σε παιδιά από οικογένειες χαμηλού οικονομικού στρώματος, γιατί έτσι ενισχύονται οι κοινωνικές ανισότητες. Παράλληλα πρέπει να απελευθερωθούν και οι εργαζόμενοι γονείς, όταν τα παιδιά του θα είναι στο σχολείο”.

Δείτε ακόμη

Μόλις 10 νέα κρούσματα, ένας ακόμη θάνατος στη χώρα
Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ
Λοβέρδος: Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα γίνουν εκλογές
Αινιγματική δήλωση Κυρανάκη για πρόωρες εκλογές (vid)
Ο Άδωνις απαντά στην Ακρίτα – “Η συγγνώμη, δεν μπορεί να συνοδεύεται από αλλά”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις