Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Φορολοταρία Μαρτίου 2020: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολοταρία Μαρτίου 2020: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Φορολοταρία Μαρτίου 2020: Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου,

Φορολοταρία Μαρτίου 2020: Η κλήρωση της φορολοταρίας για τα 1.000 ευρώ πραγματοποιήθηκε από την ΑΑΔΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης. Στην φορολοταρία του ΥΠΟΙΚ και της ΑΑΔΕ μετείχαν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν αν είναι οι νικητές με ένα κλικ στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Όσοι κληρωθούν στη φορολοταρία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Το πόσο είναι ακατάσχετο, αφορολόγητο, δεν θεωρείται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό, που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος, ενώ οι νικητές ενημερώνονται μέσω προσωπικού μηνύματος.

Για να δείτε αν κερδίσατε δείτε εδώ

Για να δείτε τους τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν πατήστε εδώ

Δείτε ακόμη

Τελικά κινδυνεύουμε από τα χαρτονομίσματα; Τι απαντά στέλεχος της ΕΚΤ

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα 600 ευρώ – Όσα προβλέπονται

Τριπλό ωράριο εργασίας στο Δημόσιο -Τι ισχύει με την άδεια ειδικού σκοπού

Γενναία μείωση προκαταβολής φόρου επεξεργάζεται η κυβέρνηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις