Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μανωλίδου – Ακρίτα: Αυτό δείχνει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα, λέει ο Άδωνις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανωλίδου – Ακρίτα: Αυτό δείχνει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα, λέει ο Άδωνις

Μανωλίδου - Ακρίτα: Τι είπε για τον σχολιασμό της Έλενας Ακρίτα.

Μανωλίδου – Ακρίτα: Την απάντησή του στα σχόλια για ένα fake μήνυμα στο Twitter της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου, έδωσε με δηλώσεις του στο Star ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ανάμεσα σε εκείνους που παρασύρθηκαν με την ανάρτηση και έσπευσαν να κατηγορήσουν την Ευγενία Μανωλίδου ήταν και η Έλενα Ακρίτα, η οποία αργότερα, έσπευσε να σβήσει το σχόλιό της. Στο fake Tweet η κυρία Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Άδωνι Γεωργιάδη και πέρασε εκείνη και η οικογένειά της 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ. Και υποτίθεται ότι προσθέτει: «Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο μήνυμα και τις αντιδράσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι γινόμαστε ζούγκλα! Στέλνω μήνυμα προς την Έλενα Ακρίτα, η οποία είναι μία πολύ δυνατή πένα, δεν μπορεί να υποτιμά τον εαυτό της κατ’ αυτόν τον τρόπο, να διακινεί ψεύτικα Tweet, να υβρίζει ανθρώπους και αντί να ζητά συγγνώμη να συνεχίζει να υβρίζει! Αυτό δείχνει πάρα πολύ κακό χαρακτήρα! Θα την καλούσα να ρίξει λίγο τους τόνους. Το συνέχισε και σήμερα και με ψεύτικη φωτογραφία».

Μάσκες, επιχειρήσεις, πλειστηριασμοί

Όσον αφορά στην επάρκεια των μασκών, ο υπουργός τόνισε ότι μέχρι στιγμής είμαστε έτοιμοι με απόθεμα 21 εκατομμύρια μάσκες αλλά θα χρειαστούν πολύ περισσότερες, όταν αρθούν τα μέτρα, καθώς θα χρειαζόμαστε μάσκες όλοι μας καθημερινά κι ένας αριθμός που ακούγεται μεγάλος δε θα είναι επαρκής. «Δε θα αφήσουμε τις επιχειρήσεις να ζημιωθούν οικονομικά και να κλείσουν. Δε θα δώσουμε άτοκα δάνεια, αλλά θα δώσου εγγυημένα δάνεια. Θα σκεφτούμε δημιουργικά και ευέλικτα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Δε θα επιτρέψει η Κυβέρνηση να γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας εν μέσω κρίσης. Μέσα στη βδομάδα θα ανακοινωθεί η λύση που θα συμφωνήσουμε με τους θεσμούς για την προστασία της πρώτης κατοικίας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις