Ηλίας Γρηγόρης – Πολάκης: Τα πήρε στο κρανίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλίας Γρηγόρης – Πολάκης: Τα πήρε στο κρανίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ηλίας Γρηγόρης - Πολάκης: Προτρέπει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, να μην ζητήσει συγγνώμη και να μην διαγραφεί.

27.04.2020 | 13:57

Ηλίας Γρηγόρης – Πολάκης: Μπορεί το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, να παραιτήθηκε μετά τη χυδαία ανάρτησή του για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην προσωπική του σελίδα στο facebook για την εμφάνισή του στη συναυλία που έδινε η Πρωτοψάλτη σε δρόμους της Αθήνας, αλλά ο Παύλος Πολάκης τον υποστηρίζει. Θεωρεί, μάλιστα, ότι κακώς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης λέει:

Ε ΒΕΒΑΙΑ . Το “μαλάκας” στο Facebook είναι βρισιά ,ενώ το “αλήτης” μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!!
Βρε αιντε από δω λαμόγια υποκριτες που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο .Κακως ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!!(όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)

Ο Ηλίας Γρηγόρης ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας και χαρακτήρισε παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, μετά το σάλο που έχει προκληθεί από το πρωί της Κυριακής λόγω της ανάρτησής του.

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία ζητώντας τη διαγραφή του κ. Γρηγόρη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε στο thebest.gr την ακόλουθη δήλωση:

“Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook.

Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις.

Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια.

Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό”.

Exit mobile version