Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Βεστάγκερ κριτές των παικτών
LIFESTYLE

MasterChef 4: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Βεστάγκερ κριτές των παικτών

MasterChef 4: Σε ριάλιτι για γερά νεύρα εξελίσσεται το MasterChef 4 αφού έχουμε ακόμα να δούμε πολλά.

MasterChef 4: Μία μεγάλη έκπληξη κρύβει το σημερινό επεισόδιο του Masterchef 4, καθώς τον ρόλο των κριτών θα παίξουν δύο προσωπικότητες από τον πολιτικό «στίβο» της Ευρώπης! Ο λόγος για τους δύο αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και Μαργκρέτε Βεστάγκερ, που θα λειτουργήσουν ως κριτές σε μία δοκιμασία των διαγωνιζόμενων που έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος! Στο τρέιλερ που παρουσίασε το Star, εμφανίζονται οι δύο αντιπρόεδρο της ΕΕ να δοκιμάζουν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, στα οποία κλήθηκαν να «παντρέψουν» την ελληνική με την ευρωπαϊκή κουζίνα.

Όπως φαίνεται και οι δύο έδειξαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και συνεχάρησαν τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ωστόσο νωρίτερα δεν απέφυγαν εκ νέου τις εντάσεις, κατά την διάρκεια το μαγειρέματος, λίγο πριν έρθουν οι επόμενες αποχωρήσεις. To επεισόδιο γυρίστηκε αρκετό καιρό πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού και τεθούν σε εφαρμογή τα περιοριστικά μέτρα στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

MasterChef Spoiler: Στην τελική τριάδα η Μαρία μια ανάσα πριν τον τελικό – Θα πετάξει εκτός και τον Μπέλλο

Το ότι η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος θα βρίσκονται στην τελική τετράδα του MasterChef 4 είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό. Όμως, η εκπομπή Ευτυχείτε έκανε ένα spoiler που αποκαλύπτει ότι η παίκτρια που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τα σκήπτρα της κακίας από την Κατερίνα και την συναγωνίζεται στα ίσια, θα είναι αυτή που θα φτάσει μία ανάσα από τον τελικό και θα βγάλει έξω τον αγαπημένο της Δημήτρη. Κάτι που προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς ο Δημήτρης θεωρείται πολύ καλύτερος και πιο έμπειρος μάγειρας.

Αν και πολλοί θεωρούν ότι η Μαρία έχει προχωρήσει τόσο πολύ στο ριάλιτι μαγειρικής λόγω του Μπέλλου, τελικά θα το πετάξει έξω για να αποδείξει το αντίθετο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις