Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστής με μάσκα: Βίντεο με τη… “χειρουργική” δράση του κακοποιού
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστής με μάσκα: Βίντεο με τη… “χειρουργική” δράση του κακοποιού

Ληστής με μάσκα: Ο κακοποιός, έβαλε στο στόχαστρο το πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Όθωνος- Αμαλίας και Φιλοποίμενος.

Ληστής με μάσκα: Αρκετή δουλειά έπεσε στην Αστυνομία, εν μέσω κορονοϊού. Οι αστυνομικοί, στην Πάτρα, προσπαθούν να δουν το πρόσωπο του κακοποιού που κρυβόταν πίσω από τη χειρουργική μάσκα, που φορούσε, όταν λήστεψε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, ακινητοποιώντας τον με πιστόλι.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να αναγνωρίσουν  δύο εισβολείς καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, τους οποίους έχει “συλλάβει” η κάμερα του καταστήματος, να ξηλώνουν με κατσαβίδια δύο τηλεοράσεις, που είναι για το κοινό! Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής καταγράφηκε η ληστεία  σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο κέντρο της Πάτρας. Ο κακοποιός, που φορούσε τη μάσκα, δήθεν για προστατευτικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού και να μην προκαλεί υποψίες έβαλε στο στόχαστρο το πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Όθωνος- Αμαλίας και Φιλοποίμενος.

Ο δράστης, όταν βρέθηκε κοντά με τον βιοπαλαιστή, τράβηξε όπλο και απαίτησε τα χρήματα, που υπήρχαν στο ταμείο. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, άρπαξε τελικά 200 ευρώ και εξαφανίστηκε.  Είναι η δεύτερη φορά που κακοποιοί βάζουν στο στόχαστρο το ίδιο πρατήριο τους τελευταίους μήνες. Την προηγούμενη φορά, δύο δράστες, που φορούσαν κράνη έφθασαν στο σημείο με μότο μικρού κυβισμού, από την οδό Φιλοποίμενος.

Δήθεν είχαν “μείνει” από βενζίνη

Έσπρωχναν το δίκυκλο, δήθεν γιατί είχε “μείνει” από καύσιμο, προς την αντλία. Όταν ο υπάλληλος έσπευσε να βοηθήσει και γύρισε προς την αντλία για να πιάσει την αντλία να βάλει βενζίνη,  ο ένας από τους δράστες τον έπιασε από το λαιμό και τον πέταξε κάτω. Κατάφεραν να του αρπάξουν 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Λίγο αργότερα, πιθανόν τα ίδια άτομα, είχαν ληστέψει και άλλο πρατήριο το πρατήριο λίγο πριν επί της Εθνικής οδού. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποίησαν όπλο με το οποίο απείλησαν τον υπάλληλο.

Στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί μελετούν ένα βίντεο από κάμερα εσωτερικού κυκλώματος καταστήματος, όπου διαδραματίζεται η απόπειρα δύο εισβολέων να ξεκρεμάσουν τις τηλεοράσεις και να τις κλέψουν. Στο βίντεο φαίνεται ο πρώτος διαρρήκτης να ανεβαίνει σε ένα σκαμπό και με εργαλεία που είχε σε τσαντάκι μέσης, προφανώς κατσαβίδια, να προσπαθεί να ξεβιδώσει τη βάση. Όμως η ώρα περνάει και φαίνεται ότι δεν βρίσκει το κατάλληλο κατσαβίδι. Έτσι, τη θέση του στο σκαμπό παίρνει μετά από λίγο ο δεύτερος κακοποιός ο οποίος καταφέρνει να αποκολλήσει την τηλεόραση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις