Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός Ελλάδα: Ο Γκασπάρ μιλά για τα μέτρα κατά του ιού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κορονοϊός Ελλάδα: Ο Γκασπάρ μιλά για τα μέτρα κατά του ιού

Κορονοϊός Ελλάδα: Ο Πορτογάλος μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα και τόνισε ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση έχουν φέρει αποτελέσματα.

Κορονοϊός Ελλάδα: Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Μπρούνο Γκασπάρ μίλησε σε συνέντευξή του για την διαχείριση του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ο 27χρονος που δώρισε 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο της γενέτειράς του, Έβορα σε συνέντευξή του στην A Bola υποστήριξε ότι η έγκαιρη λήψη μέτρων στην Ελλάδα οδήγησε στον έλεγχο της κατάστασης.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος, στην οποία όμως έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο. Τον περνάω ακούγοντας μουσική, παρακολουθώντας ταινίες, παίζοντας PlayStation, μιλάω με την οικογένειά μου. Διατηρώ το πρόγραμμα διατροφής, κοιμάμαι νωρίς για να επιστρέψω στις προπονήσεις χωρίς ν’ αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.

Στην Ελλάδα έλαβαν νωρίς τα μέτρα. Θυμάμαι ότι μετά το ματς με τη Γουλβς, τα σχολεία είχαν κλείσει. Έβαλαν περιορισμούς στην είσοδο στο σούπερ μάρκετ για ν’ αποφευχθούν οι μεγάλες ουρές αναμονής. Πρέπει να φοράμε γάντια.

Πρέπει να στέλνουμε μήνυμα για να βγούμε έξω. Ήταν μέτρα που βοήθησαν και τα αποτελέσματα έχουν φανεί», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Γκασπάρ.

Δείτε ακόμη

Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στο ρινγκ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις