Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 26/4
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 26/4

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η μέρα σε βάζει στη διαδικασία να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται κι αυτό σου προσθέτει άγχος και προβληματισμό. Θέλεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως φαίνεται να μην ξέρεις τον τρόπο. Χαλάρωσε και εμπιστεύσου τον αυθορμητισμό σου. Η μοναξιά ίσως να σε έχει κουράσει και δικαιολογημένα. Στο χέρι σου είναι όμως να βάλεις τις σκέψεις και τις ανάγκες  σου σε μια τάξη.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Το συναίσθημα κυριαρχεί σήμερα για αυτό και προσπαθείς να καλύψεις τα κενά ή και τα λάθη σου απέναντι στα άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Επαφές μαζί τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ένα ρομαντικό δείπνο θα ήταν ό,τι πρέπει για να κάνεις τον ερωτικό σύντροφό σου να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιος μέσω διαδικτύου φαίνεται να σου κλέβει την καρδιά.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η επικοινωνία παραδόξως συνεχίζει να μην είναι το δυνατό σου σημείο και προσόν για αυτό περιορίσου στα εντελώς απαραίτητα ή και ανώδυνα. Θα εντυπωσιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου με την πρωτοτυπία. Οργάνωσε κάτι διαφορετικό και κάνε του μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη και μπορείς να νιώσεις καλά,  έστω και θαυμάζοντας την εικόνα σου στον καθρέφτη.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Οι ευαισθησίες σου έχουν το πάνω χέρι σήμερα, μιας και έρχονται στην επιφάνεια. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και εκφράσου τουλάχιστον σε αυτούς που είσαι βέβαιη πως δεν παίρνεις κανένα ρίσκο ανοίγοντάς τους την καρδιά σου. Οι συνθήκες είναι αυτές που σε κάνουν λίγο συγκρατημένη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Μην παρερμηνεύσεις τα μηνύματά του. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου έστω και στο διαδικτυακό φλερτ και δώσε ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η δημιουργικότητα αλλά και η πρωτοτυπία σου σήμερα βρίσκονται στα ύψη για αυτό και μπορείς να προσθέσεις ενδιαφέρον στα πάντα. Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα και τις περίπλοκες, δυσάρεστες σκέψεις και το καταφέρνεις. Ανέβασε τη διάθεση όσων σε περιβάλλουν και θα νιώσεις ικανοποίηση. Εξασφάλισε σημαντικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον βγάζεις από τη λίστα της συναισθηματικής προσφοράς σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν διατίθεσαι για κανέναν και τίποτα να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Κάποια οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν, όμως κι εσύ θα πρέπει να διαχωρίσεις λιγάκι τη θέση σου. Άσε τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Μια ασυνεννοησία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχει κακά τα ψέματα, όμως αν αποφύγεις τις περίπλοκες και βαθιές συζητήσεις, όλα θα πάνε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί είναι αυτοί που σε πολιορκούν αυτό το διάστημα και θα πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

Ζώδια σήμερα:  Ζυγός

Επιτέλους σήμερα καταφέρνεις να βρεις και να δώσεις λύσεις σε οικογενειακά θέματα που το τελευταίο διάστημα αποφεύγεις επιμελώς. Οργάνωσε τις εργασιακές υποχρεώσεις όσο αγγαρεία και να σου φαίνεται αυτό, προκειμένου να διευκολύνεις τη βδομάδα που έρχεται. Η μέρα όμως δεν διευκολύνει την επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό πρόσεξε τι λες και πώς το λες. Εσύ που είσαι μόνη, ευκαιρία να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις με κάποιους φίλους ή και θαυμαστές σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Ευτυχώς η Κυριακή λειτουργεί και εξελίσσεται θετικά για σένα. Βοηθούμενη από το πλανητικό σκηνικό μπορείς να σκεφτείς και να νιώσεις πιο αισιόδοξη. Ενώ έχεις την ανάγκη ουσιαστικής επικοινωνίας με τον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να τα καταφέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, η δικτύωση και οι νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η αυτοπεποίθηση και η έμφυτη αισιοδοξία σου επιτέλους επανέρχονται για αυτό και η μέρα σου περνά ευχάριστα και εποικοδομητικά. Μπορείς να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Μην μπλέκεις τα οικονομικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μείνε στο πάθος και τον έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση της τηλεφωνικής σου ατζέντας θα επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Πρόσεξε λίγο σήμερα την εγωκεντρική σου διάθεση δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις για τον εαυτό σου. Αν δεν νιώθεις καλά κι αν νιώθεις πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους, καλύτερα να αποστασιοποιηθείς λιγάκι. Οργάνωσε κάτι διαφορετικό σήμερα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Θα βοηθήσει τη μέρα να περάσει ανώδυνα και όσο το δυνατόν ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσβάλεις και μην αποφεύγεις τόσο επιδεικτικά τους θαυμαστές σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σήμερα ενισχύεται κι έτσι η μέρα σου γεμίζει επαφές και τηλεφωνήματα με φίλους και ανθρώπους που αγαπάς. Νέες ιδέες γύρω από τα επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν θα πρέπει να τις εμπιστευτείς. Ωστόσο μην επιτρέπεις στο μυαλό σου να φτιάχνει σενάρια που αδικούν τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δημιουργείς αποστάσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Επαγγελματικά θέματα συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου κι αυτό σου δημιουργεί άγχος, ενώ ταυτόχρονα σε απομακρύνει από ευχάριστες δραστηριότητες. Επίτρεψε στον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και στους φίλους να σε παρασύρουν σε ευχάριστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, τα  social medial θα σε βγάλουν από τις απαισιόδοξες και μαύρες σκέψεις σου.

Πηγή Tlife, Φωτο από Unsplash
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις