Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Βόλος: Βιάστηκε να ανοίξει την ταβέρνα του
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Βόλος: Βιάστηκε να ανοίξει την ταβέρνα του

Κορονοϊός Βόλος: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ταβέρνας και διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ σε πέντε πελάτες.

Κορονοϊός Βόλος: Οι συζητήσεις για την άρση περιορισμού της κυκλοφορίας και για άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης έχουν ξεκινήσει, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι βιάζονται πολύ. Ένας 49χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στο παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου κοντά στον Βόλο, βασιζόμενος και στην καλοκαιρία, αποφάσισε να ανοίξει και να λειτουργήσει την ταβέρνα του, αγνοώντας τις ισχύουσες έκτακτες απαγορεύσεις που αφορούν τα καταστήματα εστίασης, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. Άνοιξε και τα τραπεζοκαθίσματα της ταβέρνας του μπροστά στη θάλασσα προκειμένου να κάθονται και να απολαμβάνουν τα εδέσματά του οι πελάτες. Βέβαια ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία και όταν έφθασαν στο Μαλάκι οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, στον περιβάλλοντα χώρο της ταβέρνας υπήρχαν πέντε πελάτες, οι οποίοι είχαν σερβιριστεί και έτρωγαν κανονικά!

Κορονοϊός Βόλος: Σύλληψη και πρόστιμα

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη και σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ σε βάρος των πέντε πελατών επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση μέτρων κυκλοφορίας.

Στον Βόλο γενικότερα συνεχίσθηκαν οι έλεγχοι. Συνολικά ελέγχθηκαν 365 περιπτώσεις από δυνάμεις της Αστυνομίας από χθες μέχρι και σήμερα το πρωί και διαπιστώθηκαν 16 παραβάσεις, εκ των οποίων οι εννέα για πεζούς και οι έξι για οδηγούς οχημάτων που δεν είχαν βεβαίωση μετακίνησης.

Δείτε ακόμη

Τούντας: Τον Μάιο θα σβήσει ο κορονοϊός- Αλλά θα συνεχίσουμε να έχουμε κρούσματα

Πρωτομαγιά με μπλόκα, drones και 300άρια

“Σκόιλ Ελικικού” – Το (εντελώς) βρετανικό χιούμορ Τσακαλώτου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις