Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Πήγαν για τρέξιμο και γύρισαν με πρόστιμο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Πήγαν για τρέξιμο και γύρισαν με πρόστιμο

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Οι Στοχ και Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ είχαν βγει για τρέξιμο χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μας, ωστόσο μερικοί φαίνεται πως παίρνουν το θέμα πιο χαλαρά. Ο λόγος για τους παίκτες του ΠΑΟΚ Στοχ και Σφιντέρσκι, που θέλοντας να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση αποφάσισαν να βγουν για τρέξιμο. Ξέχασαν όμως τις απαραίτητες… διατυπώσεις και για κακή τους τύχη έπεσαν πάνω στην αστυνομία. Ειδικότερα, ο Σλοβάκος άσος του «δικεφάλου του βορρά» Μίροσλαβ Στοχ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «sport.aktuality.sk» για το πως περνάει την καθημερινότητά του στην Ελλάδα, εν μέσω πανδημίας, αποκάλυψε ότι έπεσε, μαζί με τον Σφιντέρσκι, στη «φάκα» της αστυνομίας.

«Ο διάδρομος που χρησιμοποιώ στο σπίτι έσπασε και λόγω Πάσχα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει τεχνικός για να τον επιδιορθώσει. Έτσι αποφάσισα μαζί με τον Πολωνό συμπαίκτη μου στον ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι να βγούμε για τρέξιμο και να ακολουθήσουμε μια μεγάλη διαδρομή στην πόλη στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Είχα όμως ξεχάσει να στείλω το απαραίτητο μήνυμα για την άδεια μετακίνησης και ούτε είχα μαζί μου το διαβατήριο μου», ανέφερε ο Στοχ.

Ποδόσφαιρο κορονοϊός: Χωρίς ταυτότητα ο Σφιντέρσκι

«Ο Σφιντέρσκι είχε στείλει κανονικά το μήνυμα, ωστόσο δεν είχε μαζί του την ταυτότητα του. Εκείνη την ημέρα μας σταμάτησαν για έλεγχοι οι αστυνομικοί. Μας επέβαλαν πρόστιμο και μας ζήτησαν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί τριγύρω και πως μόλις είχαμε τελειώσει την προπόνηση μας».

Το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Παράλληλα, ο Στοχ μίλησε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Στην περίπτωσή μου είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα συμβεί. Ένιωσα κάποια σιτγμή ότι δεν ήμουν στα σχέδια του προπονητή. Λυπάμαι γι ‘αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι έτσι. Φυσικά, το σέβομαι. Θα δούμε τι θα φέρνουν οι επόμενοι μήνες. Αλλά η τρέχουσα κατάσταση απέχει πολύ από την ιδανική και θα ήθελα να μπορέσω να λύσω αυτά τα προβλήματα το καλοκαίρι…».

Δείτε ακόμη

Ο Αντεμπαγιόρ απαντά στους επικριτές του – “Δεν θα δωρίσω χρήματα για τον κορονοϊό”

Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της La Liga μέχρι το 2021

Προς το Λιμάνι ο Σλούκας;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις