Αθήνα

°C

Παρασκευή

25

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4: Πες βρε μαλ@@@ τι θες – Ξέσπασε η Κατερίνα με τον Ηλία
LIFESTYLE

MasterChef 4: Πες βρε μαλ@@@ τι θες – Ξέσπασε η Κατερίνα με τον Ηλία

MasterChef 4: Ο Ηλίας προτίμησε αντί να διαλέξει, να ρωτήσει ποιος θέλει να μονομαχήσει με αυτόν.

MasterChef 4: Παρόλο που ο Ηλίας Κιαζόλι έχασε την τρίτη ποδιά επιστροφής στο Masterchef 4, οι κριτές του έδωσαν την ευκαιρία να διαλέξει έναν παίκτη να «κλέψει» την ποδιά του μονομαχώντας με αυτόν. Ο Ηλίας προτίμησε αντί να διαλέξει, να ρωτήσει ποιος θέλει να μονομαχήσει με αυτόν, με τον Μπέλλο να ξαφνιάζει τους πάντες αφού προσφέρθηκε!

Αυτή η κίνηση του Ηλία δεν άρεσε σχεδόν σε κανέναν από τους παίκτες του εξώστη, με την Κατερίνα Λένη να ξεσπά αναφέροντας: «Εγώ ήθελα να με δείξει! Ήθελα να με δείξει, όμως, να μου πει πως θέλει να μονομαχήσει με μένα! Θα του έλεγα, και γω! Δεν το είπε για άλλη μια φορά. Πάλι λίγος. Όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί σκέφτεται, “τώρα εάν πω εγώ πως θέλω να κατέβει η Κατερίνα κάτω πως θα φανεί αυτό; Λέει όποιος θέλει ας κατέβει. Πες βρε μαλ@@@ μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου!

Μπορείς να το πεις; Γιατί όλο αυτό το παρεάκι των άχαστων μαγείρων δεν τα λέει ποτέ μπροστά και τα λέει πάντα από πίσω; Εγώ λέω, λοιπόν, για τον Ηλία πως να βγάλει τα παντελόνια και να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει. Πιο καλά θα του ταιριάζει και να ‘ναι ροζ!»

«Πες βρε μαλ@@@ μια φορά στη ζωή σου, θέλω να κατέβεις εσύ και θέλω να μονομαχήσω μαζί σου! Μπορείς να το πεις;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις