Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Χρανιώτης Ινστα: Flashback στην πρώτη φωτογράφιση
LIFESTYLE

Γιώργος Χρανιώτης Ινστα: Flashback στην πρώτη φωτογράφιση

Γιώργος Χρανιώτης Ινστα: Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε τη φωτογράφιση το 1994 ή 1995 και σημειώνει ότι μετά από αυτό έλαβε πολλά γράμματα από θαυμάστριες.

Γιώργος Χρανιώτης Ινστα: Ο Γιώργος Χρανιώτης γύρισε το χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογράφιση που έκανε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του για το περιοδικό «Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, από το περιοδικό που έχει φυλάξει στο αρχείο του. Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε τη φωτογράφιση το 1994 ή 1995 και σημειώνει ότι μετά από αυτό έλαβε πολλά γράμματα από θαυμάστριες.

«Εμείς που ζήσαμε τα 90s, είμαστε ευλογημένοι» γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης και μάς δείχνει το εξώφυλλο του περιοδικού «Κατερίνα» με τον Τζόνι Ντεπ.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε στο προφίλ του:

«Και κάπως έτσι, στα χρόνια του κορωνοϊού, βρέθηκε η πρώτη φωτογράφιση, που έκανα ποτέ στην ζωή μου για το περιοδικό Κατερίνα.Τ’ αγόρια διαβάζαμε Μπλεκ, Δικαστή Ντρεντ, Μίκυ Μαους και τα κορίτσια, Κατερίνα, Σούπερ Κατερινα και Παττυ. Η φωτό είναι από το 1994 ή -95 και θυμάμαι ότι ο δημοσιογράφος με είχε ρωτήσει αν θα χα πρόβλημα να κοινοποιήσω και το τηλ μου στην συνεντευξη για να επικοινωνήσουν μαζί μου, οι φανς. Πήρα την ορθή απόφαση να δώσω μόνο μια διεύθυνση και έλαβα γράμματα!!!!(ναι γράφαμε γράμματα στα 90´s παιδιά!!!)που έχω φυλαγμένα ακόμα.Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα και η λέξη ελευθερία, είχε ένα πολύ διαφορετικό νόημα, απ ότι έχει τώρα.

Αν μου λείπει κάτι από τότε-και μου λείπει πολύ-είναι η έλλειψη φόβου που είχαμε όλοι μας. Μια υγιής ανοσία, μια διάθεση να ζήσεις τόσο έντονα και τόσο αληθινά,που δεν προλάβαινες όχι μόνο να φοβηθείς αλλά και να σκεφτείς ότι μπορεί να φοβηθείς. Τρέλα και απέραντη φιλομάθεια,ακραία δίψα για ζωή και προσήλωση σε οτιδήποτε μας ζωντάνευε και μας ξύπναγε!!! Ωραία χρόνια, σκληρά,αληθινά και ζωντανά!!! Εμεις που ζήσαμε τα 90s, είμαστε ευλογημένοι.Και μπορούμε να θυμηθούμε την αφοβία μας και την ζωηράδα μας και να την ξανά γιορτάσουμε με αλλά χρώματα και μ άλλη όρεξη όταν ξανά σμίξουμε πάλι. Αυτά είναι η ευχή μου και έτσι θέλω να ζήσω,όταν ξανακουμπήσω εσάς.Εμάς!!!Αντέχουμε κι άλλο ωρέ???Ω ναι αντέχουμε!!!».

View this post on Instagram

Και κάπως ετσι,στα χρόνια του κορονοϊού ,βρέθηκε η πρώτη φωτογράφιση,που κανα ποτε στην ζωη μου για το περιοδικό Κατερίνα.Τ αγόρια διαβάζαμε Μπλεκ,Δικαστή Ντρεντ,Μίκυ Μαους και τα κοριτσια,Κατερίνα,Σούπερ Κατερινα και Παττυ.Η φωτό είναι από το 1994 ή -95 και θυμαμαι ότι ο δημοσιογράφος με είχε ρωτήσει αν θα χα πρόβλημα να κοινοποιήσω και το τηλ μου στην συνεντευξη για να επικοινωνήσουν μαζί μου,οι Φανς.Πηρα την ορθή απόφαση να δώσω μόνο μια διεύθυνση και ελαβα γράμματα!!!!(ναι γράφαμε γράμματα στα 90´s παιδιά!!!)που χω φυλαγμένα ακόμα.Τότε ήταν αλλιώς τα πράγματα και η λέξη ελευθερία,είχε ένα πολυ διαφορετικό νόημα,απ ότι έχει τώρα.Αν μου λείπει κάτι από τότε-και μου λείπει πολυ-είναι η έλλειψη φόβου που είχαμε όλοι μας.Μια υγειής ανοσία,μια διάθεση να ζήσεις τόσο έντονα και τόσο αληθινά,που δεν προλάβαινες όχι μόνο να φοβηθείς αλλα και να σκεφτείς ότι μπορεί να φοβηθείς.Τρελλα και απέραντη φιλομάθεια,ακραία δίψα για ζωη και προσήλωση σε οτιδήποτε μας ζωντάνευε και μας ξύπναγε!!!Ωραια χρόνια,σκληρά,αληθινά και ζωντανά!!!Εμεις που ζήσαμε τα 90s,ειμαστε ευλογημένοι.Και μπορούμε να θυμηθούμε την αφοβία μας και την ζωηράδα μας και να την ξανά γιορτάσουμε με αλλά χρωματα και μ άλλη όρεξη όταν ξανά σμίξουμε πάλι.Αυτη ειν η ευχή μου και ετσι θέλω να ζήσω,όταν ξανακουμπησω εσάς.Εμάς!!!Αντεχουμε κι άλλο ωρε???Ω ναι αντέχουμε!!!

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις